2004 1.6 TS Alfa Romeo 156 Progressionİlan No: 583952314 https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ts-alfa-romeo-156-progression-583952314/detay
İlan kalktı, satmıyorum. ..
2004 1.6 TS Alfa Romeo 156 Progressionİlan No: 583952314 https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ts-alfa-romeo-156-progression-583952314/detay
Satmayın bence de , ben ALFAmı sattığım için bin pişmanım , rüyalarıma giriyor artık...
Onlar sökülür mü orijinalinden güzel duruyorlarÖzlüyorum alfamla geçen günleri bir maddi imkan yakalarsam yeniden aranızdayım , bu arada gündüz ledlerini sökmeyi düşündünüz mü ?
Özlüyorum alfamla geçen günleri bir maddi imkan yakalarsam yeniden aranızdayım , bu arada gündüz ledlerini sökmeyi düşündünüz mü ?
Aldığım ilk gün orjinal olmayan her şeyi söktüm, onu söyledim gelmedi çok güzel yere yapmış nomussızlar
Bence biraz daha uğraş derim elde edilecek görüntü daha güzel olacaktır birde simetrik hastalık mı yoksa fotoğraf açısı mı bilemedim araç logosuna baktınız mı ?
Geçmiş olsun abi bence bir daha sorun yaşamadan ufaktan yol verebilirsin üzülüyorum ama gerçek bu sanırımArkadaşlar bilin bakalım ne oldu ?
Benim bujiler gene cortladı.... Cinnet geçireceğim, bujiyi aldığım işyeri sahibine saldıracaktım hayatımda ilk defa gözlerimi kapattım ya sabır ya sabır çektim......
NGK en iyisi dedik aldık, 8 bujiye 500 lira verdik. 3 defa cortladı bujiler. hep aynı subap üzerindeki bujileri yediğinden şüphelendim üst kapak açtırdım, 3.150 lira para harcadım yarı motor yapıldı gibi oldu bi de...
Her şey iyi güzel derken dün bi baktım yine lok lok ses var... gittim direk ustaya çıkardık bi baktık yine buji kesmiş.... 4 ince buji aldım adam bi de bujilerde sıkıntı olmadığını iddia etti, bu sefer ücretsiz vermek istemedi... parası neyse söyle dedim inat ettim... benim mayıs ayında 8ini 500 tlye aldığım bujiler yeni zamlarla 880 lira olmuş..
Kalın bujilerde sıkıntı yoktu, 4 ince bujiye 500 TL verdim aldım yenisini.... Şimdilik sıkıntı yok ama bu buji mevzusu beni çıldırttı.....
Bana öyle bakma.... Kırgınım sana
Geçmiş olsun abi bence bir daha sorun yaşamadan ufaktan yol verebilirsin üzülüyorum ama gerçek bu sanırım
Belli ki incelerin sıcak mukavemeti zayıf.Bak bakalım inşallah dediği gibidir abiSatmak istemiyorum ya... Buji satıcısının söylediğine göre önceki sattığı seri bujilerde hata çıkmış, bütün seriyi fabrikaya geri göndermiş.
Ona güveniyorum
Belli ki incelerin sıcak mukavemeti zayıf.Bak bakalım inşallah dediği gibidir abi
Hımm bir diğer hipotezim: Orada kalıcı bir ayarsızlık/deformasyon olmuş gibi.Kim çözer çözülür müü.. bilemiyorum abi sanayiden alfadan anlamıyomYa bilemedim, benzinde devam ediyorum zaten, lpg kullanmıyorum
Hımm bir diğer hipotezim: Orada kalıcı bir ayarsızlık/deformasyon olmuş gibi.Kim çözer çözülür müü.. bilemiyorum abi sanayiden alfadan anlamıyom
Arkadaşlar bilin bakalım ne oldu ?
Benim bujiler gene cortladı.... Cinnet geçireceğim, bujiyi aldığım işyeri sahibine saldıracaktım hayatımda ilk defa gözlerimi kapattım ya sabır ya sabır çektim......
NGK en iyisi dedik aldık, 8 bujiye 500 lira verdik. 3 defa cortladı bujiler. hep aynı subap üzerindeki bujileri yediğinden şüphelendim üst kapak açtırdım, 3.150 lira para harcadım yarı motor yapıldı gibi oldu bi de...
Her şey iyi güzel derken dün bi baktım yine lok lok ses var... gittim direk ustaya çıkardık bi baktık yine buji kesmiş.... 4 ince buji aldım adam bi de bujilerde sıkıntı olmadığını iddia etti, bu sefer ücretsiz vermek istemedi... parası neyse söyle dedim inat ettim... benim mayıs ayında 8ini 500 tlye aldığım bujiler yeni zamlarla 880 lira olmuş..
Kalın bujilerde sıkıntı yoktu, 4 ince bujiye 500 TL verdim aldım yenisini.... Şimdilik sıkıntı yok ama bu buji mevzusu beni çıldırttı.....
Bana öyle bakma.... Kırgınım sana
Hocam çok geçmiş olsun, okurken canım sıkıldı. Güzelim araçta buji gibi küçük şeylerin sorun olması çok şaşırttı. Umarım sorunun tekrarlamaz.