Alfa Romeo 156- ALF38

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
WhatsApp Image 2018-09-26 at 20.29.21.jpeg
WhatsApp Image 2018-09-26 at 22.42.21.jpeg

Gece :p

ha bu bizim @Cenk 'le 150 konuda konustuğumuz 4 kanal 3 kanal mevzusu :D bu 3 kanallılar demek egea oemmiş :D

Şimdi şöyle, 4 kanallılar polonya üretimi 3 kanallılar türkiye üretimi mi ne öyle bir şeydi.

15 inchte 4 kanallı yok, mecbur 3 kanallı aldım. Ama satıcının söylediğine göre türkiye üretimi değil polonya üretimi olan seridenmiş. ki ben çok memnunum yaklaşık 8 9bin km olmuştur alalı
15 ebatta artik bazi markalar 4 kanal uretmekten vazgecti. Yani lastik ithal bile olsa 4 kanalli olmayabiliyor. 3 ve 4 kanal aldatmacasi genelde 16 incten basliyor. Lastiginin uzerinde made in ibaresi muhakkak vardir mudur. Oradan anlarsin :)

15 ebatta artik bazi markalar 4 kanal uretmekten vazgecti. Yani lastik ithal bile olsa 4 kanalli olmayabiliyor. 3 ve 4 kanal aldatmacasi genelde 16 incten basliyor. Lastiginin uzerinde made in ibaresi muhakkak vardir mudur. Oradan anlarsin :)

hiç bakmadım ya la :D asdfasdf ahahahah neyse yatış moddayım yarın bakayım :D

Genelde ufacik yazarlar soyleyeyim. He bir de 4 lastigin birden uzerinde yazmiyor olabilir. Herhangi birinde yazsa da yeterli. Ben de merak ettim. Bakinca bize de deyiver sana zahmet :D

şort atlet yatar modda olmasam inesim geldi benim de dışarısı fena serin :D

Haklisin.. bende disaridayim suan ellerim dondu. Kislik mont giydim kazakla beraber ancak kesiyor sogugu :D Artik yarin falan baktiginda ogreniriz :D

İşyerinden bi abinin kızı ereğlide okuyor, 3 gündür ereğlide fotoğraf video falan gönderiyor. Fırtınasını bile özlemişim oranın :D acilen gelmem bi soğuk yağmur yemem lazım :D

İşyerinden bi abinin kızı ereğlide okuyor, 3 gündür ereğlide fotoğraf video falan gönderiyor. Fırtınasını bile özlemişim oranın :D acilen gelmem bi soğuk yağmur yemem lazım :D
Stada kosmaya gidecektim bugun gidemedim hasta olurum diye. Acayip soguk burasi. Ruzgarla muhtemelen hissedilen 10 derece falan suan. Kislik lastik takili olsa suda kizaklamaz yani hava o derece uygun soguklukta :D Gelince haber et muhakkak iki sohbet edek ama 13 - 15 ekimde gelme yeter :D

Stada kosmaya gidecektim bugun gidemedim hasta olurum diye. Acayip soguk burasi. Ruzgarla muhtemelen hissedilen 10 derece falan suan. Kislik lastik takili olsa suda kizaklamaz yani hava o derece uygun soguklukta :D Gelince haber et muhakkak iki sohbet edek ama 13 - 15 ekimde gelme yeter :D

yok ya ben bi kaç hafta önceden haber ederim muhakkak, sen yokken gelmem :D zaten 15 ekimden önce gelemem de :D :D D:

ha bu bizim @Cenk 'le 150 konuda konustuğumuz 4 kanal 3 kanal mevzusu :D bu 3 kanallılar demek egea oemmiş :D

Şimdi şöyle, 4 kanallılar polonya üretimi 3 kanallılar türkiye üretimi mi ne öyle bir şeydi.

15 inchte 4 kanallı yok, mecbur 3 kanallı aldım. Ama satıcının söylediğine göre türkiye üretimi değil polonya üretimi olan seridenmiş. ki ben çok memnunum yaklaşık 8 9bin km olmuştur alalı

Benimde merak ettiğim oydu teşekkürler :)

ahsdhasd bitik yahut vasat lastikle araba kullanmak da başka bir heyecan oluyor. 3 şeritli yolda viraja en içten giriyorsun en dıştan çıkıyorsun :D Gerilim filmi gibi :D

215-55 R16 lastiğimle saatte 10 km/h ile ışıklardan yeni kalktım sağa dönüşte 2. vitese atarken kaldırıma 5 cm kala kafadan kaymayı kesti , çok fazla aksiyondu benim için :D (yeni yağmaya başlayan yağmur+ ADANA asfaltı birleşimi)

215-55 R16 lastiğimle saatte 10 km/h ile ışıklardan yeni kalktım sağa dönüşte 2. vitese atarken kaldırıma 5 cm kala kafadan kaymayı kesti , çok fazla aksiyondu benim için :D
O hisleri fabrikadan bitik gelen primacy 3 lastiklerinden iyi bilirim. Ne zaman gaza bassam yolun dışına doğru giderdim, ekran pavyona dönerdi. Hey gidi :D İyi lastikle kullanmak lazım. Gereksiz yere gerilmenin lüzumu yok bence :D

O hisleri fabrikadan bitik gelen primacy 3 lastiklerinden iyi bilirim. Ne zaman gaza bassam yolun dışına doğru giderdim, ekran pavyona dönerdi. Hey gidi :D İyi lastikle kullanmak lazım. Gereksiz yere gerilmenin lüzumu yok bence :D

Şimdi 205-55 R16 dunlop kullanıyorum çok memnunum dunlop hiç üzmedi beni bu zamana kadar :D kaydığım lastik falken :D

Şimdi 205-55 R16 dunlop kullanıyorum çok memnunum dunlop hiç üzmedi beni bu zamana kadar :D kaydığım lastik falken :D

Ben arabayı aldığımda önler falken arkalar debicaydı . 60,70le viraja girdim araba kaydı cinnet geçiriyordum koşa koşa değiştirdim lastikleri :D