15 ebatta artik bazi markalar 4 kanal uretmekten vazgecti. Yani lastik ithal bile olsa 4 kanalli olmayabiliyor. 3 ve 4 kanal aldatmacasi genelde 16 incten basliyor. Lastiginin uzerinde made in ibaresi muhakkak vardir mudur. Oradan anlarsinha bu bizim @Cenk 'le 150 konuda konustuğumuz 4 kanal 3 kanal mevzusubu 3 kanallılar demek egea oemmiş
Şimdi şöyle, 4 kanallılar polonya üretimi 3 kanallılar türkiye üretimi mi ne öyle bir şeydi.
15 inchte 4 kanallı yok, mecbur 3 kanallı aldım. Ama satıcının söylediğine göre türkiye üretimi değil polonya üretimi olan seridenmiş. ki ben çok memnunum yaklaşık 8 9bin km olmuştur alalı
15 ebatta artik bazi markalar 4 kanal uretmekten vazgecti. Yani lastik ithal bile olsa 4 kanalli olmayabiliyor. 3 ve 4 kanal aldatmacasi genelde 16 incten basliyor. Lastiginin uzerinde made in ibaresi muhakkak vardir mudur. Oradan anlarsin![]()
Genelde ufacik yazarlar soyleyeyim. He bir de 4 lastigin birden uzerinde yazmiyor olabilir. Herhangi birinde yazsa da yeterli. Ben de merak ettim. Bakinca bize de deyiver sana zahmethiç bakmadım ya laasdfasdf ahahahah neyse yatış moddayım yarın bakayım
![]()
Genelde ufacik yazarlar soyleyeyim. He bir de 4 lastigin birden uzerinde yazmiyor olabilir. Herhangi birinde yazsa da yeterli. Ben de merak ettim. Bakinca bize de deyiver sana zahmet![]()
Haklisin.. bende disaridayim suan ellerim dondu. Kislik mont giydim kazakla beraber ancak kesiyor soguguşort atlet yatar modda olmasam inesim geldi benim de dışarısı fena serin![]()
Haklisin.. bende disaridayim suan ellerim dondu. Kislik mont giydim kazakla beraber ancak kesiyor soguguArtik yarin falan baktiginda ogreniriz
![]()
Stada kosmaya gidecektim bugun gidemedim hasta olurum diye. Acayip soguk burasi. Ruzgarla muhtemelen hissedilen 10 derece falan suan. Kislik lastik takili olsa suda kizaklamaz yani hava o derece uygun sogukluktaİşyerinden bi abinin kızı ereğlide okuyor, 3 gündür ereğlide fotoğraf video falan gönderiyor. Fırtınasını bile özlemişim oranınacilen gelmem bi soğuk yağmur yemem lazım
![]()
Stada kosmaya gidecektim bugun gidemedim hasta olurum diye. Acayip soguk burasi. Ruzgarla muhtemelen hissedilen 10 derece falan suan. Kislik lastik takili olsa suda kizaklamaz yani hava o derece uygun sogukluktaGelince haber et muhakkak iki sohbet edek ama 13 - 15 ekimde gelme yeter
![]()
ha bu bizim @Cenk 'le 150 konuda konustuğumuz 4 kanal 3 kanal mevzusubu 3 kanallılar demek egea oemmiş
Şimdi şöyle, 4 kanallılar polonya üretimi 3 kanallılar türkiye üretimi mi ne öyle bir şeydi.
15 inchte 4 kanallı yok, mecbur 3 kanallı aldım. Ama satıcının söylediğine göre türkiye üretimi değil polonya üretimi olan seridenmiş. ki ben çok memnunum yaklaşık 8 9bin km olmuştur alalı
Eyvallah müdür cansınyok ya ben bi kaç hafta önceden haber ederim muhakkak, sen yokken gelmemzaten 15 ekimden önce gelemem de
![]()
D:
Hadi gözün aydın
Hadi gözün aydınZaten Türkiye üretimi olsaydı arada ki bariz farkı ilk virajda hissederdin.
ahsdhasd bitik yahut vasat lastikle araba kullanmak da başka bir heyecan oluyor. 3 şeritli yolda viraja en içten giriyorsun en dıştan çıkıyorsunBkz. İlk virajda kafadan kayan 156 ;![]()
![]()
ahsdhasd bitik yahut vasat lastikle araba kullanmak da başka bir heyecan oluyor. 3 şeritli yolda viraja en içten giriyorsun en dıştan çıkıyorsunGerilim filmi gibi
![]()
O hisleri fabrikadan bitik gelen primacy 3 lastiklerinden iyi bilirim. Ne zaman gaza bassam yolun dışına doğru giderdim, ekran pavyona dönerdi. Hey gidi215-55 R16 lastiğimle saatte 10 km/h ile ışıklardan yeni kalktım sağa dönüşte 2. vitese atarken kaldırıma 5 cm kala kafadan kaymayı kesti , çok fazla aksiyondu benim için![]()
O hisleri fabrikadan bitik gelen primacy 3 lastiklerinden iyi bilirim. Ne zaman gaza bassam yolun dışına doğru giderdim, ekran pavyona dönerdi. Hey gidiİyi lastikle kullanmak lazım. Gereksiz yere gerilmenin lüzumu yok bence
![]()
Dunlop'lar güzel lastiktir. Piyasanın kafaya oynayan lastikleri arasına koyarım yani onları. Bakalım, 205 55 16 kullanıyorum bende ama sonrakini pilot sport 4 alacağım herhalde. HayırlısıŞimdi 205-55 R16 dunlop kullanıyorum çok memnunum dunlop hiç üzmedi beni bu zamana kadarkaydığım lastik falken
![]()
Şimdi 205-55 R16 dunlop kullanıyorum çok memnunum dunlop hiç üzmedi beni bu zamana kadarkaydığım lastik falken
![]()