Alfa Romeo 156- ALF38

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
156 Model numarasının yanını baz alıp 1.6 yazısına göre ayar verebilirsin , bagaj kapağı sol tarafı iyi duruyor bu iş için sanki :rolleyes:

Düşündüm de kaputtan çıkar falan diye güvenemedim

Ya sana "infazcı of otopark.com" diye özel bi sticker olmalıydı.

Kınıyorum bunu düşünemeyen yetkilileri :p

Not: alfa ege sticker'ını bi türlü kargoya veremedim, bu hafta üşengeçliğim üstümdeydi kardo, pardon valla.

Ahahah bu ara cinnet geçiren infazcı modundayım :D

Sıfır sıkıntı hacım sende olması bile güven veriyor :D

82A2D86C-13CF-4A28-851B-58B74B2B3834.jpeg

Alfaege sticker için @stan a sonsuz teşekkürler :D

Otopark stickerı aşağıya 156 yazısının oraya aldım forumda biri önermişti kim hatırlamıyorum güzel oldu gibi bakalım

:D hayırlı olsun yeri yerinde

senin dediğin yer orası değilmiş tam olarak ama bakalım asdfasdf

3. stop lambasını perdelemiyor mu?

ben aslında onu yapıştırmadan önce o stop lambası etkisiyle daha güzel görünür diye düşündüm, sonra bi de baktım ahanda fosforluymuş asdfsdadsf

yani engellemez heralde umarım sanırım :D
Tekrardan güle güle kullan bro.

eyvallah hacım tekrar tekrar sağolasın

Bu arabayı satma :) ben senden çok üzülürüm

deme öyle yav :)

Bu ruha dönmeyi o kadar çok istiyorum ki sabırsızlıkla aracı satmak istiyorum :( Tertemiz olmuş , bir sonraki adımı egzoz ucu olarak görüyorum nedense :rolleyes: :cool:

Dediğim yer bagaj kapağıydı ama burada da çok güzel durmuş :oops:

Bu ruha dönmeyi o kadar çok istiyorum ki sabırsızlıkla aracı satmak istiyorum :( Tertemiz olmuş , bir sonraki adımı egzoz ucu olarak görüyorum nedense :rolleyes: :cool:

Dediğim yer bagaj kapağıydı ama burada da çok güzel durmuş :oops:

Şu sıralar pek kıpraşacak halde değilim açıkcası ama geçen akrapoviç uç sordum 400 TL Dediler :D :D

dediğin yeri arabadaki konumu değiştirip foruma mesajı atıp yav kim arkalarda bi yer dediydi diye bakarken gördüm :D

Yarın alacağım :D

Şu sıralar pek kıpraşacak halde değilim açıkcası ama geçen akrapoviç uç sordum 400 TL Dediler :D :D

dediğin yeri arabadaki konumu değiştirip foruma mesajı atıp yav kim arkalarda bi yer dediydi diye bakarken gördüm :D

egzoz uçları çok pahalı harbiden. ben çift yaptıracaktım 200 diyor. teki 50 liraya aldım sabah ilk müsteri, öğrenci vs diyerek

İlla özel bir marka vs. olmasına gerek yok idarelik bir egzoz ucu işe yarar bence :)

Arkadan fotoğraflarını arşivde bulmadım kısa sürede şunu buldum ne kadar göz yoracak bir fotoğraf olursa olsun en azından bir şeyler canlandırabilir aklında diye düşünüyorum :)

WhatsApp Image 2018-10-21 at 01.18.02.jpeg

İlla özel bir marka vs. olmasına gerek yok idarelik bir egzoz ucu işe yarar bence :)

Arkadan fotoğraflarını arşivde bulmadım kısa sürede şunu buldum ne kadar göz yoracak bir fotoğraf olursa olsun en azından bir şeyler canlandırabilir aklında diye düşünüyorum :)

Ekli dosyayı görüntüle 15698

şimdi bu 2.0 selespeed ise işler değişir yalnız :(

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...sportwagon-156-selespeed-2004-615812364/detay

bugün bunu gördüydüm ilanda, egsozlar da çok hosuma gittiydi