Alfa Romeo 156- ALF38

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
varsa bir şeması alalım şuracıkta :)

Arşivim 3 HDD bölük şekilde bulmam vakit alır ama yakın bir şey atabilirim sanırım bir göz gezdirip , örnektir (doğru biliyor yanılmıyorsam) :D

WhatsApp Image 2018-10-21 at 01.36.33.jpeg
156restyling_306.jpg

Son düzenleme:
söz :D

audinin ön arka alt takım her bi şeyini çekmişim alfayı niye çekmedim bilmiyorum :D

Öyleyse bekliyorum benimde aklımda bazı pürüzler var onları gidermiş olurum bu sayede :D motor bölümü ve motor altından ön tamponuda benim için fotoğraflarsan sevinirim :D downpipe nerede nasıl bir şey aklımdan çıkmış , birde sis farlarına erişimimiz nasıl onu merak ediyorum :D

Öyleyse bekliyorum benimde aklımda bazı pürüzler var onları gidermiş olurum bu sayede :D motor bölümü ve motor altından ön tamponuda benim için fotoğraflarsan sevinirim :D downpipe nerede nasıl bir şey aklımdan çıkmış , birde sis farlarına erişimimiz nasıl onu merak ediyorum :D

ön tampon demeyeydin iyiydi tampon altları falan çok kötü benim asdfasdfsaf

kirli çorapları mı sıkıştırdın? çiğnenmiş sakızlarını mı yapıştırdın? ne kadar kötü olabilir?

abi benden öncekilerden biri veya birileri hep sürtmüş, bildiğin sürtmüş yani ben de anlamadım hep cızık cızık.... plastik sıyrığı var

Şu sıralar pek kıpraşacak halde değilim açıkcası ama geçen akrapoviç uç sordum 400 TL Dediler :D :D

dediğin yeri arabadaki konumu değiştirip foruma mesajı atıp yav kim arkalarda bi yer dediydi diye bakarken gördüm :D

Yarın alacağım :D
Sadece uç istiyorsan AliExpress'ten ayarlayalım abi .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam , ben geldim konuyu taciz etmeye :D evet alt fotoğraflama konusunu unutmuyoruz lütfen hocam :D