Konu 50 sayfa olur öyleyse hadi bakalımo bi kaç haftayı bulabilir yalnız
Araba bende bile değil bi kaç gün, babamda
Konu 50 sayfa olur öyleyse hadi bakalımo bi kaç haftayı bulabilir yalnız
Araba bende bile değil bi kaç gün, babamda
Selam , ben geldim konuyu taciz etmeye evet alt fotoğraflama konusunu unutmuyoruz lütfen hocam
evet unuttuğumu farkettim şu an
Merhaba yine ben az taciz edeyim , nerede bizim alt fotolar
egzoz ucuna bişiler mi yapsanız
Islak ve özentisiz foto
Müdürüm , park sensörleri çok sırıtıyor . Yakında olsam bir gece elimde sulu boya ve fırça ile gelir boyardim .
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi ara daha mevzusu geçmişti, akrapovich uç takacaktım 300 lira demişlerdi, şimdi hiç takamam
Hiç gerek yok bence. Egzoz ucuna verilecek parayı benzine vermek çok daha klas olur. 156'ya benzinli binmekten daha havalı bir olay var mı ya Egzozdan Tokai kokusu değil de benzin kokusu gelecek... üffff....Abi ben olsam direk aynı ebatlarda kromaj uç takardım. Arkadan daha güzel durur bence.
Hiç gerek yok bence. Egzoz ucuna verilecek parayı benzine vermek çok daha klas olur. 156'ya benzinli binmekten daha havalı bir olay var mı ya Egzozdan Tokai kokusu değil de benzin kokusu gelecek... üffff....
Abi ben olsam direk aynı ebatlarda kromaj uç takardım. Arkadan daha güzel durur bence.
Hiç gerek yok bence. Egzoz ucuna verilecek parayı benzine vermek çok daha klas olur. 156'ya benzinli binmekten daha havalı bir olay var mı ya Egzozdan Tokai kokusu değil de benzin kokusu gelecek... üffff....
Vatan bana , arabam sana emanet baba [emoji16]
Ekli dosyayı görüntüle 16666
Ekli dosyayı görüntüle 16667
3bin kmde bi yağ mı bakılırmış yağ mı eksiltirmiş diyenler için Alfa romeo 156 el kitabı
Benim motor yapıldıktan sonra hiç eksiltme kalmadı
Yalan inanmam eksiltecek eksiltmeli benim araba 1000 kmde 200 300 ml sürüşe bağlı eksiltiyordu , bagaj hep 5 litre yağım oluyordu ahh birde o kapağı açmak ölümdü tornavidayla açıyordum ucuna keçe takmıştım tabikide
temmuz ayı öncesine kadar benim de öyleydi, şimdi oto aksesuar bakım ürünleri indirime girdiğinde 4 lt 5 lt motul alıp bagaja atıyordum, 10x60a yükselince eksilme epey azaldı. temmuzda motor yapıldıktan sonra hiç eksiltmiyor, bi kere eksiltti onda da karteri vurmuş babam