Alfa Romeo Giulia TR Resmi Fiyatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaydemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere'de 3.20d m sport xdrive ile veloce fiyatları nerdeyse aynıyken, bu iki arabanın TR'de herhangi bir vergi dilimi farkına girmemesine rağmen aralarında yaklaşık 50 bin lira fark olmasını bana kimse açılayamaz. Kaldı ki bmw burda öyle ya da böyle belirli bir pazar kitlesini yaratmışken Alfa'nın bununla rekabet edebilmek için bir nebze düşük girmesi gerekir ama tam tersine hareket ediyorlar. Bundan sonra Otokoç yetkilileri çıkıp pazar payımızı artırmak için uğraşıyoruz gibi saçma açıklamalar yapma zahmetine katlanmasınlar lütfen

ben aslında alfa da alırım honda da alırım mazda da alırım. ancak performans,şanzıman ve kalite anlamında beklediklerimi umduğum fiyatlara veremedikleri için müşteri kaybediyorlar çünkü benim gibi birçok insan var. insanlar maalesef müşteri iken seçemiyor zorla seçtiriliyorlar. performans iyi bir şanzıman beklentisi olan insan ne mazdaya gidebiliyor ne hondaya. el mahkum gidiyor tsi alıyor. başka bir alternatifi yok çünkü o fiyat bandında. haliyle en iyisi o olur. öyle bir algı olur. honda 1.5t 182 motorunu manuel şanzıman ya da 9 ileri tork konvertörlü ile getirsin. başlangıç fiyatını da 85000tl olarak belşirlerin fullünu 100000tl bandında verse alınmaz mı? ben alabilirim mesela. ancak daha şimdidemn fiyat öngörüsü 115000tl . bu çok fazla. insanlar tabi ki gider 150hp tsi bakar. bunlardan bahsediyorum. şimdi ben mazda 3 almak isityorum benzinli ama performanslı arabası yok. nasıl alacağım? alfa romeo almak istiyorum param var 2.0 dizel alacağım aradaki 40 50k fiyat farkı nedir? o farkı neye veriyorum? mantıklı bir açıkmalası yok. rakiplerinden daha iyi olduğunu iddia ediyorsan fiyat fayda politikasını türkiye pazarında da düzgün ayarlaman gerekir. anlıyorum ki türkiye pazarını önemsemiyorlar.

Son düzenleme:
Şimdi arabanın fiyatını eleştirmeden önce sunduğu motora ve donanımlara bakmak lazım Bmw de 2.0 benzinli motor şuanda satışta olmadığı için onu düşünmenin anlamı yok
İlk önce arabanın donanımlarına bakalım şuan da bunlara ulaştım.

SUPER
  • 18" alüminyum jantlar
  • 3 renk seçenekli deri-kumaş koltuklar (siyah, kırmızı,kahve)
  • Deri direksiyon simidi
  • 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Sürücü Tarafı Hafızalı Deri-Kumaş Koltuklar (Siyah, Kırmızı, Kahve)
  • Çift Yönlü Otomatik Klima
    • - Elektronik park freni
    • - Geri görüş kamerası
    • - Ön ve arka park sensörleri
    • - Anahtarsız Giriş Sistemi (Keyless Entry)
  • Şerit Değiştirme İkaz Sistemi (LDW), Önden Çarpma Uyarı Sistemi (FCW) ve Otonom Acil Frenleme Sistemi (AEB), Entegre Fren Sistemi ve Kör Nokta Uyarı Sistemi
  • Yeni Alfa Connect™ 8.8” 3D NAV bilgi&eğlence sistemi ve Tükrçe Navigasyon
  • 7” TFT renkli gösterge paneli ekranı
  • Alfa™ D.N.A. sürüş modu seçici
  • 8 hoparlörlü ses sistemi

VELOCE
(Super Vesiyona Ek Olan Özellikler)

• 18" alüminyum spor jantlar
  • 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Isıtmalı ve Sürücü Tarafı Hafızalı Spor Deri Koltuklar
    (Siyah, Kırmızı, Kahve) (sadece ön koltuklarda ısıtma)
  • Isıtmalı Spor Deri Direksiyon Simidi
  • Aluminyum Spor Pedallar
    • - Direksiyondan Kumandalı Vites Kolları
    • - 40/20/40 Katlanabilir Arka Koltuklar
    • - Kırmızı/Siyah/Sarı Aluminyum Fren Kaliperleri
    • - Krom kaplama çift egzost çıkışı
    • - Siyah cam çerçeveleri
    • - Spor Ön & Arka Tamponlar
      - Sınırlı Kaydırmalı Mekanik Kilitli Diferansiyel
    • - Alfa Aktif Süspansiyon Sistemi
    • - Alfa Q4 Sürekli Çekiş Sistemi
Bir de rakiplerine bakmak lazım donanımlarını çok fazla incelemedim ama
Mercedes C200 Fascination 2.0 benzinli 184 bg 9 ileri otomatik 275k vs Giulia Super 2.0 200bg 8 ileri otomatik 278k donanım farklarını bilmiyorum.

Audi A4 Sport 2.0 Tfsi 250bg quatro 340k vs Giulia Veloce 2.0 280bg awd 323k

Tam donanım listesini görmeden yorum yapmak erken olabilir ama şuan bakınca fiyatları çokta pahalı durmuyor.

Şimdi arabanın fiyatını eleştirmeden önce sunduğu motora ve donanımlara bakmak lazım Bmw de 2.0 benzinli motor şuanda satışta olmadığı için onu düşünmenin anlamı yok

SUPER
  • 18" alüminyum jantlar
  • Deri direksiyon simidi
  • 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Sürücü Tarafı Hafızalı Deri-Kumaş Koltuklar (Siyah, Kırmızı, Kahve)
    • - Geri görüş kamerası
  • Şerit Değiştirme İkaz Sistemi (LDW), Önden Çarpma Uyarı Sistemi (FCW) ve Otonom Acil Frenleme Sistemi (AEB), Entegre Fren Sistemi ve Kör Nokta Uyarı Sistemi

VELOCE

• 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Isıtmalı ve Sürücü Tarafı Hafızalı Spor Deri Koltuklar
Mercedes C200 Fascination 2.0 benzinli 184 bg 9 ileri otomatik 275k vs Giulia Super 2.0 200bg 8 ileri otomatik 278k donanım farklarını bilmiyorum.

Tam donanım listesini görmeden yorum yapmak erken olabilir ama şuan bakınca fiyatları çokta pahalı durmuyor.
hepimize ithafen yazmışsın kendi payıma düşeni cevaplarım. ben tüm fiyat politikasını eleştirdim. ve 3 markayı da eleştirdim. bana göre verdiklerine karşılık fiyatları yüksek. genel değerlendirmem bu şekilde. bir araba ve bir motor özelinde konuşmadım

SUPER
  • 18" alüminyum jantlar
  • Deri direksiyon simidi
    • - Geri görüş kamerası

VELOCE

En mantıklısı 2.2 Mazda 6 almak :D:D:D:D

hepimize ithafen yazmışsın kendi payıma düşeni cevaplarım. ben tüm fiyat politikasını eleştirdim. ve 3 markayı da eleştirdim. bana göre verdiklerine karşılık fiyatları yüksek. genel değerlendirmem bu şekilde. bir araba ve bir motor özelinde konuşmadım
Biraz araştırmak lazım bana da sorarsanız pahalı ama bu motorlar ile hepsi pahalı zaten.

Piyasaya yeni bir araba sürüyorsun ve bu araba 3 büyük Alman ve Volvo ile kapışacak. Buraya kadar her şey tamam. Öncelikle çoğu kişi senin arabanı bile bilmeyeceği için, senin yapman gereken bunların fiyatlarının altına satmak olacaktır, tam tersine fazlası veya eşit fiyatlara satılıyor ki çok saçma. Ülkemizde ve Dünyada çok da iyi intibası olan bir marka da değil Alfa Romeo. Sadece sürüş zevkine önem veren azınlıktaki insanların aldığı arabalar genelde.

ben aslında alfa da alırım honda da alırım mazda da alırım. ancak performans,şanzıman ve kalite anlamında beklediklerimi umduğum fiyatlara veremedikleri için müşteri kaybediyorlar çünkü benim gibi birçok insan var. insanlar maalesef müşteri iken seçemiyor zorla seçtiriliyorlar. performans iyi bir şanzıman beklentisi olan insan ne mazdaya gidebiliyor ne hondaya. el mahkum gidiyor tsi alıyor. başka bir alternatifi yok çünkü o fiyat bandında. haliyle en iyisi o olur. öyle bir algı olur. honda 1.5t 182 motorunu manuel şanzıman ya da 9 ileri tork konvertörlü ile getirsin. başlangıç fiyatını da 85000tl olarak belşirlerin fullünu 100000tl bandında verse alınmaz mı? ben alabilirim mesela. ancak daha şimdidemn fiyat öngörüsü 115000tl . bu çok fazla. insanlar tabi ki gider 150hp tsi bakar. bunlardan bahsediyorum. şimdi ben mazda 3 almak isityorum benzinli ama performanslı arabası yok. nasıl alacağım? alfa romeo almak istiyorum param var 2.0 dizel alacağım aradaki 40 50k fiyat farkı nedir? o farkı neye veriyorum? mantıklı bir açıkmalası yok. rakiplerinden daha iyi olduğunu iddia ediyorsan fiyat fayda politikasını türkiye pazarında da düzgün ayarlaman gerekir. anlıyorum ki türkiye pazarını önemsemiyorlar.
Bakin ben mazda severim zaten hali hazirda mazda kullanicisiyim evet kotu oldugu yerler cok kesinlikle hemfikirim ama performans ic kalite donanim bakimindan fiyatini hakediyor. Evet tsi gibi cok guclu degil ama sonucta bir gtr ile mazda 3 u karsilastirmiyoruz. Bence tuketiciyi memnun edecek bir gucu var ama turkiyede mazdanin tonlarca eksigi var bu konuda bende muzdaribim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...