Alfa Romeo Giulia TR Resmi Fiyatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaydemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesajı bir başka fiyat konusunda yazmıştım. O konuyu gördüğümden beri ciddi ciddi düşünüyorum, hesap kitap yapıyorum. Malum, evlilik var yakın zamanda. Bir yandan kaygılanıyorum ''ulan arabayı alıp açıkta kalmıyım şimdi'' diyorum kendime. Nitekin kredi çekerim şu olur bu olur dedim 280lik olanı koydum kafaya. O olmazsa 200lük olanı alırım bir kaç opsiyon ile dedim. Zaten Quattro'yu sattığımdan beri pişmanım, şirketin transitini kullanıyorum :confused: bir araba açlığı var içimde. Beni mutlu edebilecek bir araba istiyordum diye hedeflemiştim kendimce. Lakin gerçekten bu fiyatlarla gelirse elimi bile sürmem. Başka bir şey bulurum elbet beni mutlu edecek. Kalanıyla da güzel bir balayı çekerim ohh mis. :p
Ben giulia alabilmek icin evlenmezdim :)

İzmit'teki Mazda Haldız'da cam tavan olmamasının güvenlik gerekçesi olduğunu söylediler. İnandık mı? Tabi ki hayır. Bütün satış temsilcileri aynı sanırım. Elindeki araçta olan donanım olmazsa olmaz, olmayan donanım gereksiz...
Sunu anlamiyorum adamlar girtlak dolu getiriyorda daha cok araba sattiracak sunroof neden getirmiyorlar ? Yani fabrika uretim yapsa idi gercekten getirmeyeceklerini dusunmuyorum . Su an merminin ucundalar cunku

hocam burnundan kıl aldırmamaya isim vermişler bence. git gide daha da düşüyor hizmet kalitesi. en azından ankarada öyle. yüzünüze bakan yok. saçma sapan opsiyonları sunmuyorlar sunroof gibi. ilginç valla.
Sunmuyorlar degil sunamiyorlar. Siparis verirken birebir gosterdiler. Fabrikaya bu sekilde istek gecilsede getirmiyorlar. Bu konuda suclari yok. Ama suratiniza bakmamalari dogru bir simariklik var.hizmet kalitesi bence yerinde ama servis agi yok. Yani hizmet bulabilirseniz aliyorsunuz.ben bunu dile getirdigimde bozulmuyorki deyip gulduler ama kardesim zevk benim degilmi yok yani.zayiflar bu konuda

hocam biraz fazla lokal artık bu seviye de. tamam biz butik kalacağız diyor marka ama bu kadar da boşvermek olmaz.
Butik kavramina ayri gicigim. Su marka dogusta olsaydi gene sorunlar olurdu malum dogustan millet kaciyor ama en azindan marka degeri olurdu bir sey ifade ederdi reklam verilirdi ne bilim servis agi genislerdi vs vs yani kimse daha cok satalim demiyor

Şimdi arabanın fiyatını eleştirmeden önce sunduğu motora ve donanımlara bakmak lazım Bmw de 2.0 benzinli motor şuanda satışta olmadığı için onu düşünmenin anlamı yok
İlk önce arabanın donanımlarına bakalım şuan da bunlara ulaştım.

SUPER
  • 18" alüminyum jantlar
  • 3 renk seçenekli deri-kumaş koltuklar (siyah, kırmızı,kahve)
  • Deri direksiyon simidi
  • 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Sürücü Tarafı Hafızalı Deri-Kumaş Koltuklar (Siyah, Kırmızı, Kahve)
  • Çift Yönlü Otomatik Klima
    • - Elektronik park freni
    • - Geri görüş kamerası
    • - Ön ve arka park sensörleri
    • - Anahtarsız Giriş Sistemi (Keyless Entry)
  • Şerit Değiştirme İkaz Sistemi (LDW), Önden Çarpma Uyarı Sistemi (FCW) ve Otonom Acil Frenleme Sistemi (AEB), Entegre Fren Sistemi ve Kör Nokta Uyarı Sistemi
  • Yeni Alfa Connect™ 8.8” 3D NAV bilgi&eğlence sistemi ve Tükrçe Navigasyon
  • 7” TFT renkli gösterge paneli ekranı
  • Alfa™ D.N.A. sürüş modu seçici
  • 8 hoparlörlü ses sistemi

VELOCE
(Super Vesiyona Ek Olan Özellikler)

• 18" alüminyum spor jantlar
  • 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Isıtmalı ve Sürücü Tarafı Hafızalı Spor Deri Koltuklar
    (Siyah, Kırmızı, Kahve) (sadece ön koltuklarda ısıtma)
  • Isıtmalı Spor Deri Direksiyon Simidi
  • Aluminyum Spor Pedallar
    • - Direksiyondan Kumandalı Vites Kolları
    • - 40/20/40 Katlanabilir Arka Koltuklar
    • - Kırmızı/Siyah/Sarı Aluminyum Fren Kaliperleri
    • - Krom kaplama çift egzost çıkışı
    • - Siyah cam çerçeveleri
    • - Spor Ön & Arka Tamponlar
      - Sınırlı Kaydırmalı Mekanik Kilitli Diferansiyel
    • - Alfa Aktif Süspansiyon Sistemi
    • - Alfa Q4 Sürekli Çekiş Sistemi
Bir de rakiplerine bakmak lazım donanımlarını çok fazla incelemedim ama
Mercedes C200 Fascination 2.0 benzinli 184 bg 9 ileri otomatik 275k vs Giulia Super 2.0 200bg 8 ileri otomatik 278k donanım farklarını bilmiyorum.

Audi A4 Sport 2.0 Tfsi 250bg quatro 340k vs Giulia Veloce 2.0 280bg awd 323k

Tam donanım listesini görmeden yorum yapmak erken olabilir ama şuan bakınca fiyatları çokta pahalı durmuyor.

Karşılaştırma açısından ben de bunları ekleyeyim (Çoğunluk 2 litre)
S60 T6 AWD Advance (306 beygir) 266.230 TL
S60 T6 AWD R-Design Plus (306 beygir) 290.950 TL
C 250 Fascination (211 beygir) 288.300 TL
A4 2.0 TFSI quattro Sport S tronic (252 beygir) 344.168 TL
Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC (381 beygir) 378.500 TL (Hem 2 litre hem de 4 çeker bir sedan olduğu için aynı sınıfta olmasa da yakınlar ve yüksek performanslı bir araç olduğu için ekledim)
Opel Insıgnıa OPC 2.8 AWD (325 beygir) 89.960€ Bugünkü kur 3.75 = 337.350 TL
Jaguar XF AWD R-Sport Plus (380 beygir) 683.234 TL (Aralarında tek 3 litre motora sahip araç XE de benzinli yer almadığı için bunu ekledim)

Karşılaştırma açısından ben de bunları ekleyeyim (Çoğunluk 2 litre)
S60 T6 AWD Advance (306 beygir) 266.230 TL
S60 T6 AWD R-Design Plus (306 beygir) 290.950 TL
C 250 Fascination (211 beygir) 288.300 TL
A4 2.0 TFSI quattro Sport S tronic (252 beygir) 344.168 TL
Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC (381 beygir) 378.500 TL (Hem 2 litre hem de 4 çeker bir sedan olduğu için aynı sınıfta olmasa da yakınlar ve yüksek performanslı bir araç olduğu için ekledim)
Opel Insıgnıa OPC 2.8 AWD (325 beygir) 89.960€ Bugünkü kur 3.75 = 337.350 TL
Jaguar XF AWD R-Sport Plus (380 beygir) 683.234 TL (Aralarında tek 3 litre motora sahip araç XE de benzinli yer almadığı için bunu ekledim)

Ciddi performans farkları olduğu için diğerlerini eklemedim zaten kaldırdılar bakalım fiyatlandırma nasıl olacak.
Keşke Alfa Giuletta daki 1.4 t ve 1.6 D koysalar da bizde alabilsek

İzmit'teki Mazda Haldız'da cam tavan olmamasının güvenlik gerekçesi olduğunu söylediler. İnandık mı? Tabi ki hayır. Bütün satış temsilcileri aynı sanırım. Elindeki araçta olan donanım olmazsa olmaz, olmayan donanım gereksiz...
Haldız'dakiler çok şakacı ya. Sattıkları maldan bu kadar bihaber olunmaz ki. ACC radarını hız radarlarını tespit eden sistem diye ciddi ciddi anlatmaya debelenen biri vardı. "Hee... Peki..." dedim ne diyeyim :) Güvenlik gerekçesi çok destekli atış olmuş yine...

Bu arada fiyat listesinde Giulia göremedim?

ali alfa yı ben de senin kadar olmasa da severim kardeşim :) ama ben ön tasarımda hayal kırıklığına uğradım ciddi anlamda. alfa olmasa daha da tepki verirdim. sen benden iyi bilirsin nerede 156 159 un ön tasarımı nerede bu :)
Tamam hadi bende eleştiriyim madem... kötü değil hala sınıfının en çekici otomobili olmuş bence ama tasarımda bi demodelik var sanki hani 3-4 sene öncesi için tasarlanmışta anca sürebilmişler gibi piyasaya ama nebiliyim dediğim gibi ben hala güzel buluyorum hani dediğiniz hibi bende de bi hayal kırıklığı olmadı değil :) böyle krom kaplamalarlar ızgaraya uzanan farlar falan bekliyorudum bende o internette dolaşan konsept gibi ... ama tekrar söylüyorum. Bukadar sade ve demodeymiş gibi durmasına rağmen hala sınıfında en güzel araç bence :)

Tasarım olarak çok çok iyi bence ama özgün değil. Sorun burada. Giuliettaya benzetiyorum ben önden nedense, ondan dolayı çok özgün gelmiyor açıkcası ama yine de iyi. Bu yorumu da Alfa olduğu için yapıyorum. Tasarım konusunda ne kadar iyi şeyler yaptıklarını herkes biliyor, Alfanın arabaları içinde çok da özgün değil diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...