İkisi de aynı marka arabası değil mi tabiki de benzeyecek.Tasarım olarak çok çok iyi bence ama özgün değil. Sorun burada. Giuliettaya benzetiyorum ben önden nedense, ondan dolayı çok özgün gelmiyor açıkcası ama yine de iyi. Bu yorumu da Alfa olduğu için yapıyorum. Tasarım konusunda ne kadar iyi şeyler yaptıklarını herkes biliyor, Alfanın arabaları içinde çok da özgün değil diyelim.
Konu Alfa olunca tasarım konusunda çılgınlık bekliyor insan.İkisi de aynı marka arabası değil mi tabiki de benzeyecek.
Eski alfalarda da aynı durum vardı 147-156 meselaKonu Alfa olunca tasarım konusunda çılgınlık bekliyor insan.
Doğru ama ne bileyim onların duruşu farklıydı ya, yıllar geçmesine rağmen hala güzel yüzü var.Eski alfalarda da aynı durum vardı 147-156 mesela
Valla bana sorsanız Alfa 33'ün tasarımını bile beğenir, 145'e kul köle olurum. Açık söyleyeyim, Alfa'nın şu ana kadar azıcık bile ısınamadığım bir tasarımı olmadı, hepsine bayıldımDoğru ama ne bileyim onların duruşu farklıydı ya, yıllar geçmesine rağmen hala güzel yüzü var.
Tasarım öznel bir şey ben de şahsen çok beğeniyorumDoğru ama ne bileyim onların duruşu farklıydı ya, yıllar geçmesine rağmen hala güzel yüzü var.
Yahu bu oto ses sistemlerinde en kral üniteyi alıp araca kursak + işçilik parası ile beraber ne kadar tutacak ki hi-fi ses sistemi opsiyonunu 2.600 gibi astronomik rakamlardan veriyorlar ben anlamadım. Bu ses sistemlerinin maliyetleri konusunda derin bilgi sahibi değilim, fakat opsiyonların üzerine ciddi kar marjları koyarak öpüyorlar gibi geliyor bana.
ÖTV den nasibini aldığı için öyle oluyor. Sonradan takıldığında sadece KDV ödeniyor. O Yüzden mesela BMW lerde birçok kişi küçük ekranlı araba alıp sonradan büyük ekrana çeviriyorYahu bu oto ses sistemlerinde en kral üniteyi alıp araca kursak + işçilik parası ile beraber ne kadar tutacak ki hi-fi ses sistemi opsiyonunu 2.600 gibi astronomik rakamlardan veriyorlar ben anlamadım. Bu ses sistemlerinin maliyetleri konusunda derin bilgi sahibi değilim, fakat opsiyonların üzerine ciddi kar marjları koyarak öpüyorlar gibi geliyor bana.
Bu işin pek sınırı yok diye biliyorum. Hani çok çok kaliteli ürünler mevcut. Ama opsiyon olarak sundukları ses sisteminin kalitesinde bir ünite kurmaya kalksam işçilikle beraber imkanı yok 2.600'ü bulmaz gibi geliyor bana.kurulacak olan ses sistemine bağlı abi ama o fiyata da güzel ses sistemi olabilir![]()
Opsiyonun da ötv'si vardı dimi. Unutmuşum. Aslında hep merak ederim, opsiyona konu olan ürünlerin yahut teknolojilerin % kaçı net kar olarak üretici ve distribütörlerin eline geçiyor diye.ÖTV den nasibini aldığı için öyle oluyor. Sonradan takıldığında sadece KDV ödeniyor. O Yüzden mesela BMW lerde birçok kişi küçük ekranlı araba alıp sonradan büyük ekrana çeviriyor
Bu işin pek sınırı yok diye biliyorum. Hani çok çok kaliteli ürünler mevcut. Ama opsiyon olarak sundukları ses sisteminin kalitesinde bir ünite kurmaya kalksam işçilikle beraber imkanı yok 2.600'ü bulmaz gibi geliyor bana.
İnşaallah bu mevzularda tam donanımlı biri bizi aydınlatır da şu ses sitemi opsiyonlarını daha iyi anlarız. Ben hep merak ederim araçlara koydukları ses sistemlerinin kaç paralık ürünler olduklarını.amfi bas olmazsa çok daha iyileri kurulur, ama pioneer sony alpine jbl gibi markalara çıkılırsa geçebilirde, hi fi ses sisteminin bu markalara göre kıyaslamasını bilemediğim için yorum yapamam abi
İnşaallah bu mevzularda tam donanımlı biri bizi aydınlatır da şu ses sitemi opsiyonlarını daha iyi anlarız. Ben hep merak ederim araçlara koydukları ses sistemlerinin kaç paralık ürünler olduklarını.
İyi olur hocam, bizler de aydınlanmış oluruz. Malum, araçların donanımlarına ve opsiyonlarına konu olan teknolojilerin kaç paraya mal olduğunu yahut olabileceğini eminim çoğu kişi merak ediyordur. En azından multimedya sistemleri ile ilgili bir şeyler öğrenmiş oluruz.aynen abi, ben de şu android dn vs ekranları ile ilgili bi konu açacağım bi ara da önce arabayı alayım diye bekliyorum)
İyi olur hocam, bizler de aydınlanmış oluruz. Malum, araçların donanımlarına ve opsiyonlarına konu olan teknolojilerin kaç paraya mal olduğunu yahut olabileceğini eminim çoğu kişi merak ediyordur. En azından multimedya sistemleri ile ilgili bir şeyler öğrenmiş oluruz.