Ali Expressten Araba parçası almak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ithali yasak olan ürünler benim bildiğim şunlar: telefon(sim kart takılan her cihaz tablet vs.),ateşli aletler(tabanca vs.),uyuşturucu birde sanırım havalı tabanca tüfek fln alınabiliyor galiba tam detayını bilmiyorm. Led aydınlatma herhangi bi sorun çıkartmaz. Birde ürünün fiyatına göre gümrük vergisi var ilandaki 13 euro ondan vergi almazlar. Gümrük vergis yanlış hatırlamıyorsam 25 euro ve üstü için alınıyor.

EDIT: Aliexpress ten alınca biraz uzun zamanda geliyor ürün bana yaklaşık 1,5 2 ayda gelmişti.

Son düzenleme:
Hocam ithali yasak olan ürünler benim bildiğim şunlar: telefon(sim kart takılan her cihaz tablet vs.),ateşli aletler(tabanca vs.),uyuşturucu birde sanırım havalı tabanca tüfek fln alınabiliyor galiba tam detayını bilmiyorm. Led aydınlatma herhangi bi sorun çıkartmaz. Birde ürünün fiyatına göre gümrük vergisi var ilandaki 13 euro ondan vergi almazlar. Gümrük vergis yanlış hatırlamıyorsam 25 euro ve üstü için alınıyor.

EDIT: Aliexpress ten alınca biraz uzun zamanda geliyor ürün bana yaklaşık 1,5 2 ayda gelmişti.
Geçenlerde forumda amazon muhabbeti dönmüştü sanırım
daha kısa sürede geliyor diye
tabi fiyatları bilmiyorum

30€ sınıra kadar vergisiz olarak yurt dışından ithali yasak ürünler haricindekileri getirtebilirsiniz. Sizin istediğiniz ürüne bir sıkıntı olmaz 10 dolar üstü olunca da satıcılar takip numarası verir onunla ürünün nerede olduğunu takip edebilirsiniz. Ürünü alırken dikkat etmeniz gereken satıcı puanı, ürüne yapılan yorumlar, free ship'in olup olmadığı ve gönderim süreleri. Özellikle ürünü satan hakkındaki ve ürün hakkındaki yorumları dikkate alın. Oraya kullananlar resim de atarlar.

Alabilirsin. Ben aktif olarak kullanıyorum aliexpress'i. Bugüne kadar işime yarayacak çok şey aldım. Eğer ürün gelmezse satıcıya mesaj atıyorsun, gelmediğini belirtiyorsun. Her ürünün sana ulaşma süresi var. Satıcı süreyi uzatıyor, eğer hiç gelmezse (ki gelmeyenler de oldu) para iadesi olarak talep açıyorsun ve paranı hesabına yatırıyorlar. Ama vergisiz olarak almak istersen 30€ sınır var.

Belki yeri değil ama 1 ay önce ali express'den motorlar moto360 saat için metal kayış almıştım hala elime ulaşmadı. Bekle bekle olur geçmiyor arkadaş olsa Türkiye'den alacam ama burda yokki.

Belki yeri değil ama 1 ay önce ali express'den motorlar moto360 saat için metal kayış almıştım hala elime ulaşmadı. Bekle bekle olur geçmiyor arkadaş olsa Türkiye'den alacam ama burda yokki.
Ptt kargoya ugradınız mı ? Son aldığım 2 üründe dağıtıma çıkmamıştı,gidip ben almıştım. Gidip almasam dağıtıma çıkacağı da yoktu bi domates kasası içinde duruyordu Fırsatınız olursa uğrayın, sorun

Ben 2016 Aralık'ta HDD kablosu aldım, 2 ay geçti gelmedi. Adamlara durumu yazdım, bir daha gönderdiler 2 hafta içinde elime ulaştı. Aliexpress'te satıcısına göre baya fark olur gerçi ama takip numarasında bi hareket gözükmüyorsa bunu deneyebilirsin. Benimki çinden çıktıktan sonra tracking'de hiç bir hareket olmadı 1 ay boyunca.

Ben 2016 Aralık'ta HDD kablosu aldım, 2 ay geçti gelmedi. Adamlara durumu yazdım, bir daha gönderdiler 2 hafta içinde elime ulaştı. Aliexpress'te satıcısına göre baya fark olur gerçi ama takip numarasında bi hareket gözükmüyorsa bunu deneyebilirsin. Benimki çinden çıktıktan sonra tracking'de hiç bir hareket olmadı 1 ay boyunca.
Doğrudur valla kesin bakacam bide çok ucuz bişey de değil altı üstü metal bir kordona 15 küsür dolar para verdim. Parasını falan geçtim hergun geldi mi diye beklemekten sıkıldım.

Son düzenleme:
Aliexpress, Ebay, Amazon gibi sitelerden 100'ün üzerinde alışveriş yaptım. Ucuz elektronik ürünlerde hiçbir sıkıntı çıkmaz. Sıkıntı çıkacak ürünleri zaten yukarıda @53onur53 yazmış. Aliexpress genelde 2-4 hafta arasında elinize ulaştırıyor ürünü. Takip numarasıyla Ptt'nin sitesinden Türkiye'ye giriş yapmamış olsa dahi takip edebiliyorsunuz zaten. Bir sıkıntı olduğunda da satıcıyla görüşüp problemi ortadan kaldırmak mümkün. Sadece satın almadan önce satıcının memnuniyet oranın yüksek olmasına dikkat edin.

ben ebaydan 2 sene önce 150 dolarlık komple ön tampon getirmiştim ingiltereden 2 haftaya gelmişti. Araç astra coupe bertone idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...