Allah'ım sana geliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M5'i satıp bu alınmaz. Kesinlikle aratır. Ama para olsa kapalı garaja her türlü koleksiyonluk alınır. Hele de manuel vites...

Resim yüklemek için herhangi bir resim sitesine yükleyip buraya linkini koyarsan daha kolay olabilir. Örnek site:hızlı resim
Bu arada spam gibi ne o öyle bari mesajları editle :D @un4given35

Ya bi an M5 in cekilisle verilme ihtimalini dusundum bide bana cikma ihtimalini sonrada and abinin ici yana yana anahtari verme ihtimalini. Bana ciksa arabayi ustume alir and abiye veririm lan alamam ben o arabayi :(

And için yardım sandığı kuralım beyler ,cami çıkışı pardon forum çıkışı sandığa yardım :D (en azından içimizden biri şöyle keyifli araçlara sahip olurda bizede binemesekte hissiyatını anlatır :( )

And abi patronu geri acar heralde :)
Ben zamanında yazdım, Tesla refaal programa katılsın, Bir model x kazanır,
Elin adamı 20 bin abonesi yok Model X kazandı, Bir başkası 2000 abonesi olmadığı halde tesla fabrikassına gezi ödülü kazandı. Bedava losangales turu.

@and yapacağı basit, Sağdan soldan bir tesla bulup 2 3 videosunu çekecek, övecek sevecek, Al sana beleş tesla model S veya X. isterse satar, isterse kullanır. En kötü model 3 üretim bandına misafir ederler. Amerikaya gider.

Hadi an inat etme, Yada Sinan el at şu işe

Hayır m5'in yanına en cok polo 1.0 trendline yakışır
Edit: bi gün bi polo sahibi beni linç edicek ama hayırlısı :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...