Hayırlısı olsun abiM5'in yerine değil yanına tabii. Ama nasıl
Hayırlısı olsun abiM5'in yerine değil yanına tabii. Ama nasıl
GeldimHayır m5'in yanına en cok polo 1.0 trendline yakışır
Edit: bi gün bi polo sahibi beni linç edicek ama hayırlısı :d
Aynen ya valla direk alınır ehliyetim olsa aldırırım babama ama and abininki temizmi bilemeyiz kim bilir o km'de neler yapıldı@and abi o ilandaki M5 beş ney abi öyle yakilometre süper
Hee dostum orda bi duracaksin and abinin arabasının temizliğine laf edersek dilimiz ters döner allah nazar degdirrmesin zaten bu ilandakinin kilometre ultra düşük inşallah kondisyonu da öyledirAynen ya valla direk alınır ehliyetim olsa aldırırım babama ama and abininki temizmi bilemeyiz kim bilir o km'de neler yapıldı
Km ye ne bakıyorsunuz kullanım daha önemli bence belki adam bu yolun yarısını yan yan gittiHee dostum orda bi duracaksin and abinin arabasının temizliğine laf edersek dilimiz ters döner allah nazar degdirrmesin zaten bu ilandakinin kilometre ultra düşük inşallah kondisyonu da öyledir
Km ye ne bakıyorsunuz kullanım daha önemli bence belki adam bu yolun yarısını yan yan gitti
Ondan suphemiz yok zaten kardeşimKm ye ne bakıyorsunuz kullanım daha önemli bence belki adam bu yolun yarısını yan yan gitti
Hee dostum orda bi duracaksin and abinin arabasının temizliğine laf edersek dilimiz ters döner allah nazar degdirrmesin zaten bu ilandakinin kilometre ultra düşük inşallah kondisyonu da öyledir
And reisin araba 99 çıkışlı yani makyajsız.Yahu o M5'ten ben şüphelendim bilmiyorum ne kadar dikkat ettiniz ama ? Şöyle birşey var; O araç makyajlı bir E39 M5 ve makyajlı E39 M5'te siyah kadran ne alaka ? hepsinde gri renkli kadran oluyor. Aracın üzerindeki kadran makyaj öncesi M5 ait kadran. O araç 2000 model ama acaba 2003 TR girişli falan mı diye düşünmedim değil Direksiyon keza makyaj sonrasında kullanılan M3 E46 direksiyonu. Garip
Bende ondan bahsediyorum zaten farklı birşey söylemiyorum. And'ın arabası makyajsız ve siyah kadran bi onlarda var(99'un ilk üretimi olanlarında), makyajlılarda gri renk kullanıldı. Bu araba makyajlı ve kadranın rengine dikkat etAnd reisin araba 99 çıkışlı yani makyajsız.