Allah'ım sana geliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• 8.50.JPG
    8.50.JPG
    102.5 KB · Görüntüleme: 204
  • 8.503.JPG
    8.503.JPG
    106.7 KB · Görüntüleme: 250
  • 8502.JPG
    8502.JPG
    94.9 KB · Görüntüleme: 250
Aynen ya valla direk alınır ehliyetim olsa aldırırım babama :D ama and abininki temizmi bilemeyiz kim bilir o km'de neler yapıldı :D
Hee dostum orda bi duracaksin and abinin arabasının temizliğine laf edersek dilimiz ters döner allah nazar degdirrmesin zaten bu ilandakinin kilometre ultra düşük inşallah kondisyonu da öyledir

İlandaki BMW 8 Serisini TopGear'da ki Richard Hammond bir bölümde 5000£ gibi bir fiyata satın almıştı. Bir de Türkiye'de ki fiyatina bakın.

Son düzenleme:
Hee dostum orda bi duracaksin and abinin arabasının temizliğine laf edersek dilimiz ters döner allah nazar degdirrmesin zaten bu ilandakinin kilometre ultra düşük inşallah kondisyonu da öyledir

Ahahah :D gibi yazmayı unutmuşum oraya "gibi temizmi bilemeyiz" yazacaktım yanlış yazmışım zaten türkçe çok iyi bilsem sayısala gitmem And abinin m5i kuşkusuz en temizlerden...

Yahu o M5'ten ben şüphelendim bilmiyorum ne kadar dikkat ettiniz ama ? Şöyle birşey var; O araç makyajlı bir E39 M5 ve makyajlı E39 M5'te siyah kadran ne alaka ? hepsinde gri renkli kadran oluyor. Aracın üzerindeki kadran makyaj öncesi M5 ait kadran. O araç 2000 model ama acaba 2003 TR girişli falan mı diye düşünmedim değil :) Direksiyon keza makyaj sonrasında kullanılan M3 E46 direksiyonu. Garip :)

Yahu o M5'ten ben şüphelendim bilmiyorum ne kadar dikkat ettiniz ama ? Şöyle birşey var; O araç makyajlı bir E39 M5 ve makyajlı E39 M5'te siyah kadran ne alaka ? hepsinde gri renkli kadran oluyor. Aracın üzerindeki kadran makyaj öncesi M5 ait kadran. O araç 2000 model ama acaba 2003 TR girişli falan mı diye düşünmedim değil :) Direksiyon keza makyaj sonrasında kullanılan M3 E46 direksiyonu. Garip :)
And reisin araba 99 çıkışlı yani makyajsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...