Altın elbiseli adam- Barkın bayoğlu vefat etti...

boris-M5

Profesör
30 Eki 2016
803
1,219
2,270
istanbul
Marka
Peugeot
Gerçekten çok üzüldüm şu an şoktayım
Çok severdim kendisini her zaman idolum olmuş kişidir ancak
1.köprü çıkışinda bi yayanın yola atlaması sonucu 200cc lik bi makina da kontrolu kaybetmis ve hastane de gözlerini yummuş.
Şunu öğrendim bu olaydan en bilgili bi adam bile olsan çevre faktörü bilgi göz ardı etmiyor.
Yazık bunca güzel başarı hikayesi bunca sayesinde motosiklete baslayan insanlar bunca 4-5 tane lisan hepsini bırakıp aniden gitti. Gerçekten üzuldum.Başımız sağolsun
 

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
10 Şub 2017
2,840
6,727
4,520
Marka
Audi
Şok oldum resmen. Allah gani gani rahmet eylesin. Çoğu kişi de hakkı büyüktür. Çok iyi işler yaptı, yapmaya çalıştı. Allah ailesine, sevdiklerine sabır, dayanma gücü versin.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,237
45,841
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin, sevenlerine sabır versin. İyi bir insana benziyordu, ölüm nerede ve ne zaman bizi bulacak belli olmuyor maalesef. Motorsiklet seven, tutkunu olan ve kullanan / kullanmak isteyenlere de acı bir ders ve uyarı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok tehlikeli bir tutku hele bizim ülkemizde. İnşaallah gittiği yerde daha mutludur.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım