En son böyle neden bayadır bomba video gelmiyor diye düşündüğümde Type-R testi gelmişti hadi bakalım yine bayadır suskun belki bi bomba patlar.

Doğan beyde arkada tamamBiz Sinan ve And ikili testlerini özledik, çok oldu...

Özlüyorum o günleri beBi E180 testi gibi falan olsa ne güzel olur.
Bende daha yeni sayılırım 5-6 aydır falan takip ediyorum ama çoğu videoyu izledim forumda falan görünce hemen izledim harika video ya. Şöyle eskileri hatırlatacak gece videoları çekseler ne güzel olur.Özlüyorum o günleri be
O Zamanlar herkes çalışıyordu aktif olarak Sinan abi istifa etmemişti , And abi de sanıyorum özel ders veriyordu o sıralar o yüzden gece testleri olurdu çoğu ZamanBende daha yeni sayılırım 5-6 aydır falan takip ediyorum ama çoğu videoyu izledim forumda falan görünce hemen izledim harika video ya. Şöyle eskileri hatırlatacak gece videoları çekseler ne güzel olur.
 içtenlik kaybolmadı ama özlüyorum yine de keşke yine rahat rahat dakikalarca muhabbetlerini izlesek
 içtenlik kaybolmadı ama özlüyorum yine de keşke yine rahat rahat dakikalarca muhabbetlerini izlesek 
Bi focus rs golf r testi gelse var ya keyiften sigara yakarımEn son böyle neden bayadır bomba video gelmiyor diye düşündüğümde Type-R testi gelmişti hadi bakalım yine bayadır suskun belki bi bomba patlar.

Sebepleri falan biliyorum da işte insan özlüyorO Zamanlar herkes çalışıyordu aktif olarak Sinan abi istifa etmemişti , And abi de sanıyorum özel ders veriyordu o sıralar o yüzden gece testleri olurdu çoğu Zamaniçtenlik kaybolmadı ama özlüyorum yine de keşke yine rahat rahat dakikalarca muhabbetlerini izlesek