And Reyizin M5 i Satılıkta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yorumuna hiç katılamayacağım, algılarla alakalı bir durum sanırım. Güncel araçlar da ahım şahım değil eyvallah ama senin mantığına göre 20 yıl önceki 5 Serisinden hiç trim sesi gelmemesi, elektroniğinin, mekaniğinin bozulmaması gerektiği anlamını çıkarıyorum ki bunun doğru olduğunu sanmam. "Kaliteli durmaktan" ne anladığımız farklı sanırım, onun için doğru veya yanlış bir mantık yok ikimizin bakış açısında da bence :D
Yok, bozulmamak, trim sesi gelmemesi anlamında değil. Neticede bu tarz durumlar fabrikadan ilk çıktığında veya daha sonradan kullanıcının araca olan hor davranışından da olabiliyor. Bazı otomobiller vardır ki sadece fotoğraf karelerinden bile gayet kaliteli malzemelere ve işçiliğe sahip olduğunu anlarsın. Dokunmadan, incelemeden bile bunu idrak edebilirsin. 20 yıl önce üretilmiş M5 bu izlenimi verebiliyor. Hali hazırda güncel sayılan g30 ve güncel sayılabilecek f10 da bir fotoğraf karesinden bile kaliteli olduğu izlenimini verebiliyor. Mevzu şu ki M5 bunu 20 yıl önceki üretim kalitesiyle üretilmesine rağmen verebiliyor. Hatta güncel kasalarının iç mekan kalitesiyle bile kapışabiliyor. Şuan üretilen yeni 5 serileri de bundan 20 yıl sonra üretilen muadillerinin yanında aynı izlenimi verebilecek mi ? sorusuydu. Benimde bu yöndeki tahminim ' pek sanmıyorum.'

Son düzenleme:
Abi yorumuna hiç katılamayacağım, algılarla alakalı bir durum sanırım. Güncel araçlar da ahım şahım değil eyvallah ama senin mantığına göre 20 yıl önceki 5 Serisinden hiç trim sesi gelmemesi, elektroniğinin, mekaniğinin bozulmaması gerektiği anlamını çıkarıyorum ki bunun doğru olduğunu sanmam. "Kaliteli durmaktan" ne anladığımız farklı sanırım, onun için doğru veya yanlış bir mantık yok ikimizin bakış açısında da bence :D
Hocam bmw ler cabuk eskir buna yapicak birsey yok. Ozellikle hor kullanilinca bunu hemen belli eden yapiya sahip ozellikle yeni kasalari . Eskileri daha iyidir guzeldir bilmiyorum ama 2011 ve sonra cikanlarda gordugum buydu.

açık konuşmak gerekirse benim m5 aracım olsa, en kalitelisinden komple egzos ben yaptırırım. şiir gibi sesi var arkadaş gök gürültüsü mübarek..

e39 m5 in veya diğer ciğerli arabaların o güzel motor sesi dururken ek olarak niye egzoz yaptırılır ki?

bu yüzden;
STOCK:

MUFFLER DELETE:
zevkler tartışılmaz ama bence hiç iyi bir ses değil. birde sonuçta aracın içinde olacağız, bunun uzun yolu var bunun başka başka şeyleri var. böyle güzel, konforlu bir hız otomobilini çirkin sesler çıkaran bir otomobile dönüştürmek hiç benlik şeyler değil. motordan gelen hırıltı yeterde artar bile.

zevkler tartışılmaz ama bence hiç iyi bir ses değil. birde sonuçta aracın içinde olacağız, bunun uzun yolu var bunun başka başka şeyleri var. böyle güzel, konforlu bir hız otomobilini çirkin sesler çıkaran bir otomobile dönüştürmek hiç benlik şeyler değil. motordan gelen hırıltı yeterde artar bile.
zevk renk saygı duyarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...