Geçmiş olsun o zamanValla o demire değerse zaten bana ve arabama da zararı çok olurdu djjdjskcksk
Geçmiş olsun o zamanValla o demire değerse zaten bana ve arabama da zararı çok olurdu djjdjskcksk
Yaw zaten sürekli yapan ceza yemiyor hiç, arada sorada yapanlar yiyor nedenseBu arabanın sahibi bizim oralarda takılıyor, çokça da görmüşümdür arabasıyla. Bir kere bile yanladığını ya da egzozuyla bağırta bağırta gezdiğini görmedim, çoğu Golf R'lar falan yardıra yardıra giderken bu normal 320i'ymiş gibi gelir park eder. O yüzden haberi görünce bayağı garipsedim. Ya arkadaşı falan yaptı bu olayları, ya da adamın içine şeytan kaçtı bir anda. Çünkü bilinen "apaçi"ler gibi değil yani adam. Değişik.
Ayni şeyi bizde yaşadık, Osmancıkta 110 olan hız siniri birden 50 pesine anında tabeladan sonra da 3 tane radar arka arkaya..10km fazla hızla gittim diye Ordu da EDS nin arka arkaya 200 kusur tl den 6 ceza yazdigini düşününce bu ceza az bile. Hatta arabanın 1 takım lastiginin neredeyse 5000tl olduğunu düşününce 3 seritli yolu komple trafiğe kapatana bırkaç misli yazıp o aracı da 2 ay otopark ta misafir etmek lazım yoksa 5000 hicbirsey
Mahkemeye vermek gerekiyor para devlete gitse yine neyse bir nebze rahatlarım. Bu EDS ihale ile devrediliyor diye biliyorum o zaman insan iyice sinirleniyorAyni şeyi bizde yaşadık, Osmancıkta 110 olan hız siniri birden 50 pesine anında tabeladan sonra da 3 tane radar arka arkaya..
İtiraz ettik hic bir book " kitap " olmadı..
Arabayı muayeneye sokarken pasa pasa ödedik..
Osmancık da ceza yemeyen kalmadıAyni şeyi bizde yaşadık, Osmancıkta 110 olan hız siniri birden 50 pesine anında tabeladan sonra da 3 tane radar arka arkaya..
İtiraz ettik hic bir book " kitap " olmadı..
Arabayı muayeneye sokarken pasa pasa ödedik..
Bu sene geçerken sabitledim 40'a öyle geçtim. Herkes benim gibi yavaş yavaş geçiyordu, herkes korkuyor artık..Osmancık da ceza yemeyen kalmadı
Ne yapmış , devletin asfaltını mı kazımış yanlarken ?Devlet malına zarar vermenin cezası ne kadar ağır bilgin var mı?
Kaptanım eğitim okulun değil , ailenin verebileceği bir kazanımdır .Cogunluk asgari lise mezunu hocam buranin
Bi yere vursa diye dedik yahuNe yapmış , devletin asfaltını mı kazımış yanlarken ?
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bmw piyasası dibi görürYanına hapis cezası da eklenmedikçe zenginden harçlık topluyordan öteye geçemez.Halk güvenliği tehlikeye atmak kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlarından yargılanmaları lazım
Bu da alakasız del mi dayiiKilit ama açacağım
Hocam karaktersizlik bedava zaten280tlye plaka kapatıcı var aliexpreste polis yakalasa onu 2000tl cezası var yine 3000tl kardasınız oda yakalayabilirlerse m3 le