Yukarıda soru sormuştum. Cevabını öğrenmek isterim.ne alakası var. Bir kaç hırsızın suçunu bütün millete mi yıkacaksın ?
Yukarıda soru sormuştum. Cevabını öğrenmek isterim.ne alakası var. Bir kaç hırsızın suçunu bütün millete mi yıkacaksın ?
geçin artık şu kafaları. biz bıktık siz bıkmadınız. o gün kaç evlat babasız annesiz kaldı. hala neyden bahsediyorsun. ülke elden gidiyordu. masum erlere hiç bir şey yapılmamıştır. halkımızın belinde de silah vardı o gün. ama çıkarmadılar. neden ? eğer biz bunlara bir şey yapmazsak onlarda bize yapmaz. ama öyle olmadı ve 256 insanımızı haince şerefsizce katlettiler. hala sözde darbe diyorsun. ya körsünüz ya da körsünüz. bunun başka açıklaması olamaz.Bütün millet sözde darbenin ertesi günü emir erlerini linç etti, kesti, biçti, öldürdü. Dua edin onu bütün milletimize yikmiyorum.
ulaşım sektörü. turizm sektörü. savunma sanayii. ne kadar turizm yok desenizde geçen yıla nazaran artış var.Yukarıda soru sormuştum. Cevabını öğrenmek isterim.
Ben uçak fabrikası diye biliyorum , Kayseri'de olmalı .Yav ne turizm ne o ne bu. Olay üretmekte bitiyor. Yanlış hatırlamıyorsam yaşlı birinden dinlemiştim. (Örnek veriyorum) Zamanında tanesini 50 kuruşa üretip hem kendi hem başka ülkelere sattığımız malı, başka ülke ben sana 40 kuruşa yapıp vereyim dediğinde o fabrikayı kapatmışlar 10 kuruşa ucuz oluyor diye. Yani bu mantıkla belki yüzlerce firma kapandı şimdi dışa bağımlıyız.
yavaş yavaş üreten ülke konumuna geliyoruz. ihalar olsun. silahlı ihalar ki silahı yerli üretim. atak helikopteri ne kadar da tam yerli olmasada yerli diyebileceğimiz ülkemizde üretilen savaş helikopteri. mpt 76 milli piyade tüfeyi. fırtına öbüsleri. yeter mi ? tabiki de yetmez. daha fazla üreten türkiye olmak için çalışmamız lazım. ha bu arada turizm diyip geçmemek lazım. ülkemizin başlıca gelirlerinden birisi turizm.Yav ne turizm ne o ne bu. Olay üretmekte bitiyor. Yanlış hatırlamıyorsam yaşlı birinden dinlemiştim. (Örnek veriyorum) Zamanında tanesini 50 kuruşa üretip hem kendi hem başka ülkelere sattığımız malı, başka ülke ben sana 40 kuruşa yapıp vereyim dediğinde o fabrikayı kapatmışlar 10 kuruşa ucuz oluyor diye. Yani bu mantıkla belki yüzlerce firma kapandı şimdi dışa bağımlıyız.
Türkiye her zaman tarıma dayalı bir ülkeydi. Tarımda üretim minimuma indirildi, her şeyi dışarıdan almaya başladık. Övündüğünüz savunma sanayiisinde her şey içe bağımlı, yurtdışına cüzi satış var. Yavaş yavaş üreten ülke konumuna gelmiyoruz yani. Biz zaten üreten ülkeydik az da olsa. Yavaş yavaş değil, çok büyük hızla tüketen ülke oluyoruz.yavaş yavaş üreten ülke konumuna geliyoruz. ihalar olsun. silahlı ihalar ki silahı yerli üretim. atak helikopteri ne kadar da tam yerli olmasada yerli diyebileceğimiz ülkemizde üretilen savaş helikopteri. mpt 76 milli piyade tüfeyi. fırtına öbüsleri. yeter mi ? tabiki de yetmez. daha fazla üreten türkiye olmak için çalışmamız lazım. ha bu arada turizm diyip geçmemek lazım. ülkemizin başlıca gelirlerinden birisi turizm.
yavaş yavaş üreten ülke konumuna geliyoruz. ihalar olsun. silahlı ihalar ki silahı yerli üretim. atak helikopteri ne kadar da tam yerli olmasada yerli diyebileceğimiz ülkemizde üretilen savaş helikopteri. mpt 76 milli piyade tüfeyi. fırtına öbüsleri. yeter mi ? tabiki de yetmez. daha fazla üreten türkiye olmak için çalışmamız lazım. ha bu arada turizm diyip geçmemek lazım. ülkemizin başlıca gelirlerinden birisi turizm.
harbi mi abi çok iyi ya. bu adam var ya tam bir adam. boşuna demiyoruz reis diye
Ne istiyorsun kardeşim sen bizden? İşin gücün yokmu? Bas git rahat bırak şu forumuharbi mi abi çok iyi ya. bu adam var ya tam bir adam. boşuna demiyoruz reis diye
adam benle dalga geçiyor. benle onla geçiyorum. hakaret vs yok. basıp gitmelik durum yok. saygısızlık yapmıyorum. okumak veya cevaplamak zorunda değilsin. herkes özgürce fikirlerini paylaşıyor. ben burda bir sıkıntı göremedim.Ne istiyorsun kardeşim sen bizden? İşin gücün yokmu? Bas git rahat bırak şu forumu