Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14 yaşlarındayım o zamanlar. Yine böyle aylardan ramazan. Araba kullanıyoruz tabi ufak tefek peder bey yanımızda olunca. Ama artık kesmemeye başladı. Bizim peder de sahura kadar ayakta durur uyumaz yani. Mahallede de pek araba yok o zamanlar. Kontağı çevirdiğin an kimin arabasının çalıştırdığını anlarsın o hesap. Ben anahtarı alıp fırladım aşağı arkadaşlarla gezicez bahanesiyle sahura kadar yolu var ne de olsa. Ne yapsam duymaz derken arabaya bindim el frenini indirip arabayı mahallenin sonuna kadar itip çalıştırdım 3-5 tur atıp geldim. Şuan ki kafam olsa yapar mıyım. Yaparım tabi la onun adrenalini hiçbişeyde yoktu. Allah'a şükür sağ salim eve döndük sıkıntı çıkmadı
Benim en heyecanlı kaçırma hikayem bilenler vardır izmitte perşembe pazarı alani otoparktir . Araç oradaydi saatte oldukça geç ... Bizimkiler geliyor bende önceden anahtarı alıp gittim. Arabayi döndürdüm falan takılıyorum yavas ilerliyorum . 2 aracin arasında slalom yapıp bır özgüven patlaması yaşadıktan sonra hafiften bizimkilerin yanina dogru gidiyorum. Birbirine yakin dik parketmis iki aracın arasından geçerken çok hızlı olduğum kafama dank etti . Frene bassam hakimiyeti kaybedip hem bulunduğum araca hemde yandaki 2 araca zarar vereceğim korkusuyla frene basmayip tam gaz geçtim . Allah korudu ki o sefer birşey olmadı ama yine olursa bu sefer şanslı olacağım ne malum ... Bende bu faaliyetlere ara verdim . Daha uygun alanlarda - daha sakince kullanıyorum .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi