KAPALI araba şeçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Basal.Metin2004

Asfalt Kurutucu
7 Ocak 2017
27
9
595
arkadaşlar kendime c segmenti hatcback araba alıcam önceliklerim şunlar
1.konfor
2.şanzıman
3.motor veya iç mekan fark etmez
4.yol tutuş
not:donanımı iyi olsun :)
 
Son düzenleme:

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Ben geç dahil oldum ama bir kaç kelam edeyim...
Hoş arkadaşlar baya bir yorum yapıp konuyu ilerletmişler ...

Eğer konu rafinelik ve konfor ise, bence Golf doğru seçimdir...
Benzer bir arayış ile bir kaç önce yola çıkmış, en son, aslında çok istemesemde Golf de karar kılmıştım .. çok istememin kendimce sebepleri vardı elbet.. forumda arkadaşlarda bilirler... ancak özellikle rafinelik, konfor ve genel olarak diğer alanlarda da başarılı kabul edilebilecek bir araç olduğunu aldıktan sonra çok daha iyi anladım...

En son 1 serilerini sürmedim lakin Golf 6 sahibi olduğum dönemde, şirket aracı olarak BMW 1 serisi (bir önceki kasa) tercih hakkım vardı ve bu sebeple bir kaç kez test sürüşü yaptım... O zaman Golf 6 TSI dan belki bir parça daha iyi gidiyor olması ve tabiki arkadan itiş faktöründen dolayı aracı beğeniyordum lakin o BMW, Golf 6 dan genel olarak daha konforlu değildi.. tüm bunların yanına iç hacim olarakta küçük ve dar izlenimli olmasından dolayı tercih etmemiştim...

Golf 6 ve Golf 7 yi arka arkaya kullanmadım ... arada zaman geçtiği için kendimce bir yorum yapamam (konfor konusunda... diğer konularda yapabilirim) .. ama genel kanı Golf 7 nin konfor endeksinde iyi olduğu yönde... küçük bir denklem ile BMW 1 in, bir önceki BMW 1 den bir kaç gömlek iyi olması lazım ki Golf 7 konforuna denk gelebilsin..

Şahsi görüşüm ve tecrübelerimdir...
Arkadaşlar Golf 6 nın arkaları bağımsız, Golf 7 torsyon çubuğu ile "gelebilirler" .. ama bence gelmesinler :) Neticede arka tarafta Golf için can sıkıcı bir sarsıntı ses veya benzeri bir olumsuzluk yaşanmıyor... DSG konusunda da, eski sorunlar büyük ölçüde ortandan kalktı.. evimizde biri ikinci olmak üzere (benim kullandığım araç) iki DSG var ve herhangi bir sorun yaşamadık ... bir önceki iş yerimde Passat ve Jetta lar vardı... 3 sene boyunca sadece 1 kere bir Passatta ısınma sorunu yaşanmıştı .... tabiki şans faktörüde var ancak forumca ön yargıları da yıkmakta bazen zorlanıyoruz.

V40 ve yeni 1 serileri tabiki güzeller .. ama paket olarak bakılıp, fiyat ve piyasa koşulları ile karşılaştırıldığında, konu özellikle konforlu olsun, sessizlik önemli üzerineyse Golf sağlam seçenektir.
 

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,917
2
24,228
5,320
İzmir
Marka
Toyota
Ben buraya focus salıcam.2015 kasa hb kullandım bol bol.Diyebileceğim şu; çok rahat bir araba oturma pozisyonu iyi.Bağımsız süspansiyonu bayağı bir iyi.Zaten piyasada en iyi bağımsızlar fordda olabilir control blade teknolojisiyle.Haa donanım derseniz gidip bakmanız lazım beğenir misiniz eksik mi görürsünüz o size kalmış.Ancak otomatik park asistanı bayağı iyi çalışıyor.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Basal.Metin2004

Basal.Metin2004

Asfalt Kurutucu
7 Ocak 2017
27
9
595
Golf alırsam konforu çok yumuşak değil dinamikçe and bunu testte bahsetmişti a3 te öyle o zaman mazda 3,v40 veya 1 serisi alıcam
 
Son düzenleme:

summi

Profesör
9 Eyl 2016
193
258
1,335
Marka
BMW
A3 Ambition pakette spor süspansiyon olmasına rağmen bana konfor olarak yeterli geliyor. Ambiente alırsanız muhtemelen konfor ihtiyacınızı daha iyi karşılayacaktır.
Not: Makyajlı A3 paket isimlerine pek hakim değilim. Bahsettiğim donanım seviyeleri eski kasalar için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım