son günlerdeki vag muhabbetinden sonra atmazsam olmazdı. Sanki şu soldaki çam ağacının altında bi ibizafr150 var gibi hemde beyaz ve dsg olanından araya karışmış galiba 

Hmm arşive yeni bi arkadas geldi![]()
Sahibinden sıfır ayarında hafif boyalı S2K biraz düzeltmeli. Piyasada tek..
(Fotoğraf'ta araç Roll için özel hazırlanmıştır, ROLL'dan sonra özenle geri toplanmıştır.)
Hey yavrum hey amma çok s2k varmış patlayan bunlarında %99 u yanlarken olmuştur allah bilir.
Şu videoyu izleyen bilir nasıl olduğunu. Sinan Reis çok iyi betimlemiş.Hey yavrum hey amma çok s2k varmış patlayan bunlarında %99 u yanlarken olmuştur allah bilir.
Yurtdışından olabilir ama arabanın üzerindekiler kesin türkBu da yurtdışından![]()
"Yanlamaya çalışırken" zira 0 çizerek şoförlüğünü ortaya koymaya çalışan bir kimsenin bu işi yapabileceğini zannetmem.Hey yavrum hey amma çok s2k varmış patlayan bunlarında %99 u yanlarken olmuştur allah bilir.
Patlamış S2000'lerin fotoğraflarından arşiv yapmak da güzel bir fantazi
Kendimi övmek gibi olmasın ama pc'de yaklaşık 5gb'lik tr'de nadir bulunan araçlar arşivim falan var. Yılların emeği para ile bile satmam o arşivimi ayrı harici harddisk falan aldım o arşiv içinPatlamış S2000'lerin fotoğraflarından arşiv yapmak da güzel bir fantaziS2000 almayı düşünen ciddi alıcılara belirli bir ücret karşılığında satılabilir
![]()
OTOPARK.COM ile iş ortaklığı düşünür müyüz ?Kendimi övmek gibi olmasın ama pc'de yaklaşık 5gb'lik tr'de nadir bulunan araçlar arşivim falan var. Yılların emeği para ile bile satmam o arşivimi ayrı harici harddisk falan aldım o arşiv içinBazen böyle güzel araçların da kaza arşivini turuyorum işte (350z, s2000, m3 vs). Koleksiyon hesabıııı
edit: simdi kontrol ettim tam boyut 6.4gb imiş![]()
Olmaz mıOTOPARK.COM ile iş ortaklığı düşünür müyüz ?
(Arşivde canlı yayında patlayan s2k var mı mavi )
Yazık günah ya biz alamadan soyları tükenecekOlmaz mıhatta 350z kaza arşivime eklediğim en son video şu;