Arabalarda ÖTV 2 aylığına kalksaydı ve 1 adet araba alma hakkınız olsaydı ne alırdınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar süperspor veya f segmenti araç isteyen var ötvsiz de olsa o kadar para ödeyebiliyor musunuz arabaya :D

Eğer maddi durum çok iyi değilse Türkiye şartlarında 60 bin tl den fazlaya araba almak büyük sıkıntı ve ihtiyaç fazlası bu sebepten dolayı aileme vergisiz fiyatı 57.800 civarına gelen son arkadan itişli ve yakıtı ve vergisi can yakmayan bir otomatik 116d aldırırdım.Ben de ne yapar ne eder kendi bütçem göre (öğrenci)sıkıştırıp zorlayıp net fiyatı 23.000 küsür olan manuel Hyundai İ10'u Benzinli olarak alır elim bollaşınca da LPG taktırıp binerdim.Bu gerçekci hayali bir anlık da olsa gerçekmiş gibi düşündüren @gtepro iyi ki varsın kaptan. ;)Şimdi millet kızacak neden i10 neden 116d diye arabayı bir de Türkiye şartlarında yürütmesi var...MX-5 e baktım vergisiz fiyatı 60.000 küsür gözüküyor

Yorumları okudum biraz düşündüm, yeni nesil arabalar beni etkilemiyor etkileyenlerde aşırı pahallı zaten ötv olmasada kendime araba alamıyorum yine evdekilerden birine çökücem.

Eğer maddi durum çok iyi değilse Türkiye şartlarında 60 bin tl den fazlaya araba almak büyük sıkıntı ve ihtiyaç fazlası bu sebepten dolayı aileme vergisiz fiyatı 57.800 civarına gelen son arkadan itişli ve yakıtı ve vergisi can yakmayan bir otomatik 116d aldırırdım.Ben de ne yapar ne eder kendi bütçem göre (öğrenci)sıkıştırıp zorlayıp net fiyatı 23.000 küsür olan manuel Hyundai İ10'u Benzinli olarak alır elim bollaşınca da LPG taktırıp binerdim.Bu gerçekci hayali bir anlık da olsa gerçekmiş gibi düşündüren @gtepro iyi ki varsın kaptan. ;)Şimdi millet kızacak neden i10 neden 116d diye arabayı bir de Türkiye şartlarında yürütmesi var...MX-5 e baktım vergisiz fiyatı 60.000 küsür gözüküyor
Ne demek reis ama ven diyorum ki yürütme maliyetlerini düşünmeden yazın :D:D.

Peki beyler ozaman size aklimdaki arabayi söyluyeyim...
Ötv kalksaydi tabiki 1.6 dci130 motor onden cekiş cvt Nissan xtrail alirdim. 7 koltuklu..

Biraz daha param olursa otvsiz Tesla model s

Şu an Antalya Kosifler'de duran bir BMW 520i executive var kum rengi, hemen arabamı satar gider nakit olarak parayı verir o arabayı alırım. Şu an kampanyalı olarak 199.000 ₺ ÖTV olmadan 140-150ye iner sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...