0 araba alacak olsam 100.000tl civarlarında bu yaşta kesinlikle mx-5 alırım bi kilit bi superşarj makine deliMAZDA MX5 ALIRDIM
Ne demek reis ama ven diyorum ki yürütme maliyetlerini düşünmeden yazınEğer maddi durum çok iyi değilse Türkiye şartlarında 60 bin tl den fazlaya araba almak büyük sıkıntı ve ihtiyaç fazlası bu sebepten dolayı aileme vergisiz fiyatı 57.800 civarına gelen son arkadan itişli ve yakıtı ve vergisi can yakmayan bir otomatik 116d aldırırdım.Ben de ne yapar ne eder kendi bütçem göre (öğrenci)sıkıştırıp zorlayıp net fiyatı 23.000 küsür olan manuel Hyundai İ10'u Benzinli olarak alır elim bollaşınca da LPG taktırıp binerdim.Bu gerçekci hayali bir anlık da olsa gerçekmiş gibi düşündüren @gtepro iyi ki varsın kaptan.Şimdi millet kızacak neden i10 neden 116d diye arabayı bir de Türkiye şartlarında yürütmesi var...MX-5 e baktım vergisiz fiyatı 60.000 küsür gözüküyor
21.000tl mtv olsa ödememki ilerde illa af filan çıkarNe demek reis ama ven diyorum ki yürütme maliyetlerini düşünmeden yazın.
Yok bence türkiyede ciğer hacmine göre vergi alırlarAldığımız havayı da Metreküp üzerinden hesaplayıp fatura haline getirirler.
hayalim ya gt86 ile mx5.. supersarja gerek yok araba 900 kg çok hafif bir kilit...0 araba alacak olsam 100.000tl civarlarında bu yaşta kesinlikle mx-5 alırım bi kilit bi superşarj makine deli
Gt86 çok para vermem ona. Diff daha ağır olur herhalde superşarja göre alıcaksın ağırlık dengesi bozulmasın sürüşü değişmesinhayalim ya gt86 ile mx5.. supersarja gerek yok araba 900 kg çok hafif bir kilit...