- Marka: Honda
- Model: Jazz
- Yıl: 2010
- Bakıma girdiği kilometre: 294.400
- Motor: 1.4 benzin
- Şanzıman: Manuel
- Yapılan İşlemler: 4 disk 4 balata değişimi
- Maliyet: Toplam 8.000 ₺
- İşlem yapılan servis: Honda Enes
- Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Evet
CONTALAR VE YAĞ FİLTRESİ | 942,33₺ |
SYNC4 YAZILIM GÜNCELLEMESİ | 0,00₺ |
HAVA FİLTRESİ | 1.297,42₺ |
GENEL TEMİZLİK SPREYİ | 277,72₺ |
MOTOR YAĞI | 3.085,19₺ |
GENEL İŞÇİLİK | 2.968,75₺ |
Kıytırık bir filtre ve varil yağına istedikleri paraya bak bu Ford servisleri ciddi anlamda soygun
- Marka: FORD
- Model: FOCUS
- Yıl: 2024
- Bakıma girdiği kilometre: 9.000KM (1.YIL)
- Motor: 1.5 ECOBLUE
- Şanzıman: EAT8
- Yapılan İşlemler:
CONTALAR VE YAĞ FİLTRESİ 942,33₺ SYNC4 YAZILIM GÜNCELLEMESİ 0,00₺ HAVA FİLTRESİ 1.297,42₺ GENEL TEMİZLİK SPREYİ 277,72₺ MOTOR YAĞI 3.085,19₺ GENEL İŞÇİLİK 2.968,75₺
- Maliyet: 9.008,41₺ + KDV
- İşlem yapılan servis: Otokoç Ford (istinye İst.)
- Verilen hizmetten memnun kaldınız mı?: Ehh..
İşin ucunda garanti olmasa laf ederim ama garanti olduğu için seve seve vereceğiz bu paraları.Kıytırık bir filtre ve varil yağına istedikleri paraya bak bu Ford servisleri ciddi anlamda soygun
Motor yağı ne kullanıldı?Audi A3 A3 Sportback 1.0 TFSI'in periyodik bakımını dışarıdaki bir serviste yaklaşık 6000 TL'ye yaptırdım. Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, antifriz ve fren ampülü ile işçilik dahil ücreti şeklinde yazmışlar. Fiyat algısı bozulduğundan emin olamıyorum ama çok kötü değil sanki![]()
Faturada göremedim bir sorayımMotor yağı ne kullanıldı?
Bir tık fazla vermişsiniz.
Castrol Edge kullanımı ile ortalama 5.000-5.500 arasına halledebilirdiniz.
Astra h için şanzıman indir kaldır senkromenç değiştir 2 yıl önce 6-7 lira vermiştim.307 1.6 hdi 110 luk için
5. Vites senkromeç
Şanzıman yağı
2 adet z rot
İşçilik
18 bin lira
Bana çok geldi bilgisi olanlar aydınlatabilir mi
2 yıl öncesine göre bakım fiyatları da yaklaşık 2 3 kat arttı ona göre baz alırsam normal diyebiliriz o halde. 2 senedir zaman zaman tercih ettiğim yer. Arabayla kendi arabası gibi ilgileniyor. Ondan dolayı tercih sebebimAstra h için şanzıman indir kaldır senkromenç değiştir 2 yıl önce 6-7 lira vermiştim.
Bence normal o yüzden yani aslında normal değilde sanayi ustalarının köstürmelerinden sonra, bir bakım işçiliğini 2-3 lira istendiği için normal..
307 1.6 hdi 110 luk için
5. Vites senkromeç
Şanzıman yağı
2 adet z rot
İşçilik
18 bin lira
Bana çok geldi bilgisi olanlar aydınlatabilir mi
Sanayide para verip hiç sonuç alamama olayı o kadar çok yaşanıyorki, iş düzgün yapıldıktan sonra üçe beşe bakmıyorum ben artık. Bana makul geldi bu arada fiyat genel piyasa şartlarında2 yıl öncesine göre bakım fiyatları da yaklaşık 2 3 kat arttı ona göre baz alırsam normal diyebiliriz o halde. 2 senedir zaman zaman tercih ettiğim yer. Arabayla kendi arabası gibi ilgileniyor. Ondan dolayı tercih sebebim
Ben de biraz buna benzer düşünüyorum. Kesin sonuç alıp sorunum çözülsün de 3 5 fazla olsun. Yine de sormak istedim teşekkürlerSanayide para verip hiç sonuç alamama olayı o kadar çok yaşanıyorki, iş düzgün yapıldıktan sonra üçe beşe bakmıyorum ben artık. Bana makul geldi bu arada fiyat genel piyasa şartlarında