Arabalarınızın Bakım Maliyetleri

• Marka: Citroen
  • Model: C4X
  • Yıl: 2025
  • Bakıma girdiği kilometre: 13.000
  • Motor: 1.2 PT
  • Şanzıman: EAT8
  • Yapılan İşlemler: Birinci Yıl Bakımı
  • Maliyet: Toplam: 14.500₺ (KK Vade Farksız 6 Taksit)
  • İşlem yapılan servis: Samsun Demir Citroen
  • Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Kısmen
  • Açıklama: Ordu servisi Eylül ayına randevu vermeyince Samsun'a götürmek zorunda kaldık. Arabanın yılı dolduğu için ertesi güne randevu alabildik bu güzeldi. Ancak servis karınca yuvası gibiydi. Mezbahane gibi de denebilir kesip kesip gönderiyorlardı :D Bir dizi çırak bakımları hallediyor, ustabaşıları belli başlı noktaları kontrol edip arabaları dehliyor :D Kapsamlı bir iş yaptırmadığımız için çok dert değil ama öyle olsa kafamda soru işaretleri olurdu. Alt Muhafazanın çıt çıt oturan bir yerini oturtmamışlardı kendim fark edip düzelttim. Bu devirde kredi kartına vade farksız 6 taksit yapmaları büyük nimet. Malum motor muhabbetlerinden dolayı, babam arabasına kafası rahat binsin diye, arabayı alırken 3 yıllık standart garantiyi cüzi bir rakam ödeyerek 4 yıla çıkarmıştım. Garanti olmasa yetkili servisin önünden bile geçmeyeceğimi net olarak söyleyebilirim.

• Marka: Mercedes
  • Model: CLK 200 Kompressor
  • Yıl: 2006
  • Bakıma girdiği kilometre: 230.000
  • Motor: 1.8 Kompresör
  • Şanzıman: 5G-tronic
  • Yapılan İşlemler: Polen, Hava , Yakıt Filtresi (bunlar Mann) , Yağ Filtresi orj , Liqui Moly Toptec 4100 5w40 Yağ (5+1 litre), LM Engine Flush ve Ceratec
  • Maliyet: Benzin filtresi tek başına 2k, 2000 işçilikle beraber toplam 13.300 tl
  • İşlem yapılan servis: Bertan ustam sağolsun kırmaz beni
  • Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Aynı paraya yetkili servis yapsa gene gitmem.

Son düzenleme:
Marka: Citroen
Model: C4X
Yıl: 2023
Bakıma girdiği kilometre: 45.000
Motor: 1.2 PT
Şanzıman: EAT8
Yapılan İşlemler: Periyodik Bakım + Buji Değişimi
Maliyet: Toplam: 12.710 parça, 9.600 lira işçilik toplam 22.310 ₺
İşlem yapılan servis: Citroen Öztek
Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Arkadaşımın bakım faturası, yorum yok... :)