Arabanızı kilitlerken dikkatli olun !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaso

TORNACI
3,204
Marka
Ford
Öğretim görevlisi aracını park ettiği sırada bir kişinin arka kapıyı hafifçe açtığı tespit edildi. Öğretim görevlisinin, uzaktan kumanda ile kapıları kilitlediğini düşünerek aracının yanından ayrıldığı anlaşılırken, hırsızın açtığı kapı kilitleme işlemini engellediği tespit edildi.
Yok artık dedirten olayın güvenlik kamerası görüntüleri ve detayları;
http://m.milliyet.com.tr/Milliyet-T...-akademik-calismasini-caldi-yJEmhrZ7wqq4.html

Camları kumandayla açıp kapama gibi kötü bir alışkanlığım var. Yaz gelmeden önceydi sağ ön camı açık unutmuşum içeriye rüzgarla toz toprak yaprak falan doluşmuştu temizlemek için saatlerce uğraşmıştım :D
Kapıları kontrol etme huyu bende de var hatta yetinmeyip göstergedeki kilit ışığına kafa uzatıp bakarım geceleri :D

Kumandadan kilitledikten sonra kilitlerin çalışma sesini duymuyorsam kontrol ederim . Kilit bir defa çalışıp ardından tekrar çalıştıysa kilitlenip açılıyor ,buda kapılardan birinin veya bagajın kapanmadigina işaret .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilitlendikten sonra dört kapı artı bagajı ve camlar açık mı diye tek tek kontrol ederim emin olmazsam kilidi bir kez daha açar kaparım sonra tekrar kontrol ederlm. Kapı kilitleme konusunda biraz psikopatım sanırım:D

İçim hiç rahat etmez kontrol etmezsem. Ufak bir dokunuş yapmadan veda edemiyorum :) Zaten arabasını seven adam yapar bunu. Biz sevdiğimiz için diğerleri güvenlikleri için yapmalılar :)

Şimdi aklıma geldi, babamın arabada da eğer kapıları kitleyemezse aynaları da kapatmıyor. Anahtardan kilitle tuşuna basıldığı haldeayna tepki vermezse ordan da anlaşılır.

Kaç defa dakikalarca yürüyüp arabayı kontrol ettiğim oldu :D Bi zararını görmedim şimdiye kadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...