Maşallah alete bak beBaşlığı "Araçlarınızın" diye mi değiştirsek çekiniyorum atarken
Ekli dosyayı görüntüle 24208Ekli dosyayı görüntüle 24207
Vasıtalarınızın fotoğrafları diye değiştirinde hergun kullandığım Mercedes benz capacity nin resmini atamBaşlığı "Araçlarınızın" diye mi değiştirsek çekiniyorum atarken
Vasıtalarınızın fotoğrafları diye değiştirinde hergun kullandığım Mercedes benz capacity nin resmini atam
Başlığı "Araçlarınızın" diye mi değiştirsek çekiniyorum atarken .
yok knk ben döndürmüyorum şoför döndürüyor ben sadece oturuyorum pardon ayakta duruyorumciddi misin ya ? şehir içinde nası dönüyonuz hayret ediyorum ben
bana uyar )
yok knk ben döndürmüyorum şoför döndürüyor ben sadece oturuyorum pardon ayakta duruyorum
bu arada pardon knk yazmışım ben seni 24-25 falan zannediyordum 30 yaşındaymışsınyav asdfasdf
bu arada pardon knk yazmışım ben seni 24-25 falan zannediyordum 30 yaşındaymışsın
mekan pek yabancı değilAmatör test çektik, yolda (plakayı kapatmayacağım artık yav)
Ekli dosyayı görüntüle 24081
Maltepe sahil . Bu arada testi çektik ben editini de yaptım ama pek beğenemedim çekim açısını falan o yüzden tekrardan çekeceğim ya. bi iş yapıyoruz bari güzel olsunmekan pek yabancı değil