Güzel araba yahu.Nazar değmesin.İlerde belki dediğim birkaç modelden biridir kendileri.
teşekkürler hocam. sahibi olmanız dileğiyle.Güzel araba yahu.Nazar değmesin.İlerde belki dediğim birkaç modelden biridir kendileri.
Hayırlı olsun hocam C3 hangi kasaydıEkli dosyayı görüntüle 23995
Memnun kaldığım C3 ten sonra yılına göre çok dolu C4e geçtim yakın zamanda. Biraz bakımsız kalmış olsa da çok büyük dertleri yok zamanla halledeceğiz.
Tam bir f/p modeli. Güle güle kullanın. Garaj başlığı açın da takipte kalalım. Gerçekten çok sorun yaşamazsanız ciddi radarıma alacağım bir model olur.Ekli dosyayı görüntüle 23995
Memnun kaldığım C3 ten sonra yılına göre çok dolu C4e geçtim yakın zamanda. Biraz bakımsız kalmış olsa da çok büyük dertleri yok zamanla halledeceğiz.
Teşekkür ederim hocam.Tam bir f/p modeli. Güle güle kullanın. Garaj başlığı açın da takipte kalalım. Gerçekten çok sorun yaşamazsanız ciddi radarıma alacağım bir model olur.
Teşekkürler hoca,2004 tü ilk kasası.Hayırlı olsun hocam C3 hangi kasaydı
Arabayı çok kısa da olsa kullandım dizelini motoru çok gürültülüydü motorun durumunu bilmiyorum 280k daydi normal durumu böyle miTeşekkürler hoca,2004 tü ilk kasası.
B sınıfı 2004 model ve yılların teknolojisine sahip dizel motorun gürültülü olması olması derece normal tabi ki. Yalnız o yıllardaki rakipleri arasındaki yalıtımı kötü değildi,çok faydası olduğunu dusunmesem de kaput altı izolasyonu vardı. Uzun yolda rakipleeine gore uzun sanzimani da uzun yolda cok ses olmadan gidilebiliyor. Tabi bindiğiniz aracın bakim durumları vs gibi şeyler de etkileyebilir.Arabayı çok kısa da olsa kullandım dizelini motoru çok gürültülüydü motorun durumunu bilmiyorum 280k daydi normal durumu böyle mi
Direksiyonu tek parmakla çevirecek kadar rahattı ama vitesi çok küçüktü yavB sınıfı 2004 model ve yılların teknolojisine sahip dizel motorun gürültülü olması olması derece normal tabi ki. Yalnız o yıllardaki rakipleri arasındaki yalıtımı kötü değildi,çok faydası olduğunu dusunmesem de kaput altı izolasyonu vardı. Uzun yolda rakipleeine gore uzun sanzimani da uzun yolda cok ses olmadan gidilebiliyor. Tabi bindiğiniz aracın bakim durumları vs gibi şeyler de etkileyebilir.
1.4 hdi 92 bglik versiyonuna sahiptim,performansından çok memnundum.