Rengi, jantları, farları falan ne kadar güzelmiş yıpranınca yenilenmiş veya yıllar boyu bakılmış korunmuş gibi.Yeni arabamla konuya bir güncelleme atayım dedim ; Ankara'dan selamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 27414Ekli dosyayı görüntüle 27415
Rengi, jantları, farları falan ne kadar güzelmiş yıpranınca yenilenmiş veya yıllar boyu bakılmış korunmuş gibi.Yeni arabamla konuya bir güncelleme atayım dedim ; Ankara'dan selamlar.
Maşallah, bu kadar temizini sık göremiyoruzYeni arabamla konuya bir güncelleme atayım dedim ; Ankara'dan selamlar.
Maşallah, bu kadar temizini sık göremiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 27416
Forumda aynı şehir aynı arabadan görmek de güzel oldu
Garaj bölümüne konunuzu ve çok daha detaylı fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kazasız belasızTeşekkür ederim bizim tosunların maşallahı var
Çok teşekkür ederimÇok temiz duruyor Maşallah’ı var aracın, güle güle bininiz.Renk Favoritlere en iyi giden renklerden biri bence hatta belki en iyi renktir.Jantları ise araçla güzel bir uyum sağlamış.
Tahminimce çoğu Suvcuk ve cr*ss*ver'dan daha iyidir arazide.Geçen yine outdoor'da suv kıskandırıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 27421
Sonradan taktırdığım karter koruyucu sağolsun. Suvcuklara göre tek güzelliği patinaja meyilli bir yapısı yok. "Bu araba buradan geçmez" demeyi bilirsen asla arazide yolda bırakmıyorTahminimce çoğu Suvcuk ve cr*ss*ver'dan daha iyidir arazide.