Bir araba bu kadar mı yola yakışır. Maşallah.
Bir araba bu kadar mı yola yakışır. Maşallah.
TeşekkürlerBir araba bu kadar mı yola yakışır. Maşallah.
Dedim, ama içim elvermedi ve arabayı yıkamaya gittim. Uzun bir süre yatacak kendileri, güneşten nispeten korumak amacıyla her ne kadar hoş durmasa da mecburi önlem aldım.Hep temiz halimizi paylaşacak değiliz ya, biraz da kirli halimizi paylaşalım.
Bu araba bana nedense ideal arabanın tanımıymış gibi geliyor; süsten şatafattan uzak, mütevazi, günümüzün standartlarını iyi karşılayan mühendisliğe ve tasarıma sahip falan.Dedim, ama içim elvermedi ve arabayı yıkamaya gittim. Uzun bir süre yatacak kendileri, güneşten nispeten korumak amacıyla her ne kadar hoş durmasa da mecburi önlem aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 27204
Ekli dosyayı görüntüle 27203
Ekli dosyayı görüntüle 27205
Güzel bir tanım olmuşBu araba bana nedense ideal arabanın tanımıymış gibi geliyor; süsten şatafattan uzak, mütevazi, günümüzün standartlarını iyi karşılayan mühendisliğe ve tasarıma sahip falan.
Herhangi biri kullansa iyi ya bu işimize yarar güzel diyecekmiş gibi sanki.
Lastiklerdendir muhtemelen Kağan, arabadan sıkıldıysan biraz Stock dışına kaç ufak hamlelerle mesela bir egzoz, açık hava filtresi, arka koltukların sökümü vb. gibi gibi maliyeti fazla olmayan fakat değişikliği hissettiren uygulamaları dene. Motor-egzoz sesinin değişmesi insanı geçici de olsa mutlu ediyorEkli dosyayı görüntüle 27207
Shit box ✖
Noodle box✔
Arkadaş bugün kafadan kopup yoldan çıkartıyordu allahtan frenime tepki verip yavaşladı, havalar ısındı diyedir, biraz da mızmızlanıyor gibi, bakıcaz artık ne yapcaz belki de satarım canım farklı araba çekiyo
Lastikler çok olası ya, 3 yıldan daha yeni olduğuna inanmıyorum, tamir ettirdim falan bide kullanmadan önce...Lastiklerdendir muhtemelen Kağan, arabadan sıkıldıysan biraz Stock dışına kaç ufak hamlelerle mesela bir egzoz, açık hava filtresi, arka koltukların sökümü vb. gibi gibi maliyeti fazla olmayan fakat değişikliği hissettiren uygulamaları dene. Motor-egzoz sesinin değişmesi insanı geçici de olsa mutlu ediyor
Stock parçaları atma yine yanında dursun, baktın sıkılmaya devam ediyorsun çare olmadı icabına bakarsın.
Ha icabına da bakacaksan da şunu öneririm, okul açılmadan değiştir ne değiştireceksen okul zamanı araba aramakla zaman harcama kafan karışır, odaklanamayabilirsin.
Bir dene bence susturucu artı kaynak parasına bakar en fazla, polis amcalarında kızmayacağı tondan bir egzoz bir de açık hava filtresi bence seni mutlu eder, bir müddet daha devam edersinLastikler çok olası ya, 3 yıldan daha yeni olduğuna inanmıyorum, tamir ettirdim falan bide kullanmadan önce...
egzoz da bakıyorum bu aralar, çok ucuza spor susturucular vs var
bazı arabalardaki gibi rolanti sapıtmasına falan neden olmuyosa soğuk hava çekebileceği bi yere açık filtre koy sesinden gaza gelip patlamazsanLastikler çok olası ya, 3 yıldan daha yeni olduğuna inanmıyorum, tamir ettirdim falan bide kullanmadan önce...
egzoz da bakıyorum bu aralar, çok ucuza spor susturucular vs var
yok sesten gaza gelmiyorum ya, hatta çalışınca korktuğum arabalar oluyo bazenbazı arabalardaki gibi rolanti sapıtmasına falan neden olmuyosa soğuk hava çekebileceği bi yere açık filtre koy sesinden gaza gelip patlamazsan![]()
Bahsi geçen makineler;yok sesten gaza gelmiyorum ya, hatta çalışınca korktuğum arabalar oluyo bazen
WRC'de arabalar garajda her çalıştığında irkiliyordum![]()
Asfalt çok sıcak ondandır. Dün ben de tek şerit yolda viraja 100 gibi hızla daldım, o viraj çift apexti ve ben de bunu unutmuştum. İkinci apexe arabayı fırlattım resmen ve zar zor girebildimEkli dosyayı görüntüle 27207
Shit box ✖
Noodle box✔
Arkadaş bugün kafadan kopup yoldan çıkartıyordu allahtan frenime tepki verip yavaşladı, havalar ısındı diyedir, biraz da mızmızlanıyor gibi, bakıcaz artık ne yapcaz belki de satarım canım farklı araba çekiyo
Maşallah geminiz güzelmiş
destroyerBu da benim haytaEkli dosyayı görüntüle 27213