Onlarda bir değişiklik yok orijinal haliFarlar baya kötü duruyor bence
Onlarda bir değişiklik yok orijinal haliFarlar baya kötü duruyor bence
orijinal hali mercekli değil miydi yaOnlarda bir değişiklik yok orijinal hali
Bence havalandırma panjuru fena olmamış şahsen çok beğendiğim , en azından Mercedes modellerinde olan bir aksesuar. Benim gözümü sadece sağ ve sol köşedeki beyaza boyanmış yerler rahatsız ettiOnlarda bir değişiklik yok orijinal hali
Bu makyajlı kasa değil mi? Onlarda bu var.orijinal hali mercekli değil miydi ya
öyleymiş ben ilk defa görüyorumBu makyajlı kasa değil mi? Onlarda bu var.
Makyajlı kasanin farlari böyle. Ancak opsiyon alınmışsa farklı bir far sistemi var, görünüşleri de farklıorijinal hali mercekli değil miydi ya
Sanırım aracınızın orijinal hâli böyle:Ekli dosyayı görüntüle 28632
Ben orijinal görünüş severim ama önceki sahibi bir kaç atraksiyon yapmış, ön ızgara değişim ve bir kaç parçanın renk değişimi gibi. Şimdilik ellemedim ama duruma göre bakcaz
1. Resim elmas panjur diyorlar, sanırım AMG paketle geliyor.Sanırım aracınızın orijinal hâli böyle:
İki panjurda tercih edilebilirmiş, zevk meselesi. Sis farlarının olması gereken yerdeki beyaz kısımlar güzel durmuyor.
Şöyle bir panjuru Mercedes'te görmek daha çok hoşuma giderdi ama sanırım makyajla birlikte kalkmış, gidip eski kasa parçası da taktırmak için para harcamazdım, zaten farlarla uygun olmayabilir.
1. Resim elmas panjur diyorlar, sanırım AMG paketle geliyor.
2. Fotoğraf exclusive paketin panjuru, o pakette kaputta yıldız da var. Makyajlı kasada da var.
Benim araç orjinali şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 28639
Bu aldığım zaten en baz paket, pek tercih edilmiyor, sırf makyajlı kasadaki motor için aldim, para da bu donanıma kadar yetti. Eski motorla bu motor arasında inanılmaz fark var, çok canlı keyifli bir araç.
mercedes camiasi enteresan, gidip benim bu aracı aldığım fiyata makyajsız eski tip motorlu amg paket alıyorlar. Donanım bir yere kadar iyidir ama o motora donanımlı binmek çok lüzumsuz bence.
Alttaki gri kısımları ben de beğenmedim değişeceğim muhtemelen en kısa zamanda.
Joy en boş paket değil miydi hocam ?Renault Clio 4 0.9Tce Joy paket.
Az kaçar çok yakar.Ekli dosyayı görüntüle 28654
Sağ & sol panjur gri boyası ile aynalar aynı renk olsun diye yapılmış ama ben pek tutmadım. Orijinal haline döndürseniz daha güzel olabilir. Bu arada bu AMG ızgara çok tutuyor. Exclusive ya da Avangarde donanım alan birçok kişiden duydum bu panjurdan mı alsam diye. Öyle bir piyasası var ki yan sanayisi de çokça var. Ben şahsen konforcu ve klasiksever olduğum için diğer panjuru daha çok beğeniyorum. AMG benim için coupe tarzı Mercedes’ler için yapılması için üretilmiş bir seri. Mercedes ise lüks, konfor, güvenlik ve sorunsuzluğun markası gözümde. İkisini birbirine çok uyduramıyorum nedense. Ancak bu tabii tamamen zevkler ve renkler meselesi. Bu arada buradan Estate modeline çok benzer görünmüşEkli dosyayı görüntüle 28632
Ben orijinal görünüş severim ama önceki sahibi bir kaç atraksiyon yapmış, ön ızgara değişim ve bir kaç parçanın renk değişimi gibi. Şimdilik ellemedim ama duruma göre bakcaz
Joy en boş paket değil miydi hocam ?
Jantlar fln gayet donanımlı ve iyi duruyor.
Direksiyon hissi dışında B sınıfında beğendiğim arabalardan
Ailecek geldik ve çok haklısınız yol bitsin istemiyorsunuz..Son 2 fotoğraftaki ruhlu Ford , aile otomobilleri ; içimde uzun yol yapma iştiyakını uyandırdı ...