Vites topuzunu degistirin bari
bi 6 tane daha atıcam akk bitti sanırım çok yavaş
Trip yazan yerdekide kir sen bi giris su arabaya detayli. Ataturk yazisi icin ayrica sevindim
keşke çekmeden önce bagajdaki şişelerden bi su vuraydım bu ne yav
bunlar da 2. part
çok şey duruyo ama olsun ruhu yeter.-60 hp ne ruhuysa artık neyseki 105 tork var-Vites topuzunu degistirin bari
serviste ellerini temizlemeden binen bir arkadaş sağ olsun. girişeyim de 6. katta oturuyom abi nasıl girişeyim ve asansö yok.Trip yazan yerdekide kir sen bi giris su arabaya detayli. Ataturk yazisi icin ayrica sevindim
Yahu al esyalari in asagi nolcakserviste ellerini temizlemeden binen bir arkadaş sağ olsun. girişeyim de 6. katta oturuyom abi nasıl girişeyim ve asansö yok.
iniyim de araba burda değil genelde şirkette duruyo. ikame araçlarla geliyor babam. araba bende olsa ne güzel olacak amaYahu al esyalari in asagi nolcak
Ya isimleriniz benziyo arabalarınız fiat falan karıştıryorm işte idare edinabi o ben değilim yaşlılık falan dediklerine bakma sen abi işlerin yoğundur ondan karıştırdın detailing'ci arkadaş @kenblock
Yaşlılık belirtileri bunlar [emoji23][emoji23]Ya isimleriniz benziyo arabalarınız fiat falan karıştıryorm işte idare edin
ne yaşlılığı yav. İşler yoğun kafası karışık. Gencecik adam dahaYaşlılık belirtileri bunlar [emoji23][emoji23]
Ayipsin reyiz önemli değil
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka yapıyorum ya alındı mı acabane yaşlılığı yav. İşler yoğun kafası karışık. Gencecik adam daha
Aklıma gelen 4 aktif üyede var. Arabalarımıza da biraz düşkünüz. O yüzden biraz fazla olabilir.başlık corsa c fotoğrafları olmuş gibi daha ziyade herkeste aynı araç var
Teşekkürler =)güle güle kullanın