Benimde ilk kullandığım araç ve 11 yıldır sahibiyiz.Eskiden bizde de vardı, 1.5 gl, yağ yakardı ama ne yürürdü varya İlk araba kullanmaya bunda başladım diyebilirim, bendeki yeri çok ayrıdır bu arabanın
Benimde ilk kullandığım araç ve 11 yıldır sahibiyiz.Eskiden bizde de vardı, 1.5 gl, yağ yakardı ama ne yürürdü varya İlk araba kullanmaya bunda başladım diyebilirim, bendeki yeri çok ayrıdır bu arabanın
Hocam sinyaller biraz kötü durumda , fiyatı çok fazla değilse ekonomik olarak müsait olduğunuz bir zamanda değiştirmeniz aracın görüntüsüne olumlu yönde etki edecektir.Ekli dosyayı görüntüle 6184 Benim de mesajım bulunsun.
Hocam sinyaller biraz kötü durumda , fiyatı çok fazla değilse ekonomik olarak müsait olduğunuz bir zamanda değiştirmeniz aracın görüntüsüne olumlu yönde etki edecektir.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunsuzluk olarak da benzerler. Özellikle mekanik anlamda çok sağlamdır eski Hyundailer, yenilerini bilemem ama eskiler öyle. Tek sıkıntısı, kapı mekanizmasında ve camlarda bir sorun çıkmaması lazım, eğer çıkarsa ne yaparsan yap arıza yapıyor.İlk kullandığım arabaydı eğer yamulmuyorsam 11 yaşımda felandım beyaz 1.3 otomatik idi herhalde.Güzel arabalar ben seviyorum(genel manada) tasarımı çok hoş eski Japon arabalarının görüntüsü hakim Subaru İmpreza GC8 veya Toyota Corolla AE101'e az biraz benzetiyorum sanırım o zamanlarda da Koreliler tasarım dili konusunda bir çıtayı tutturamamışlar kah kötü kah iyi yapmışlar bu iyi olan.Kötü olan ise bkz.Kia Capital(1990s) arabayı çizen adam kunduracıda çıraklık yapmış diyorlar
Bizimkide öyle ama bu yaz bakım kampına sokacağım onu .Hacım arabaların eksikleri saymaya kalkarsak benim arabada 90 tane eksik var, bırakalım sahipleri zaten görüyordur merak etme sen
Ooo meşhur taunus reyiz
Hala daha kaportadaki tonla eksiği tamamlayamasakta 2.0'ına kurban olam
Hala daha kaportadaki tonla eksiği tamamlayamasakta 2.0'ına kurban olam
Kapiştiralim mı hakan @alfhonsoFord Taunus 17m Station Wagon 1972 Model Ekli dosyayı görüntüle 3038
Ekli dosyayı görüntüle 3040
(Çöpler bana ait değildir )
Ekli dosyayı görüntüle 3041
Hocam onlar zamanında yaptığımız kazadan ötürü değişti yani taktırdığımızdan beri rengi öyle onun yan sanayi. Satıcam yakında zaten.Hocam sinyaller biraz kötü durumda , fiyatı çok fazla değilse ekonomik olarak müsait olduğunuz bir zamanda değiştirmeniz aracın görüntüsüne olumlu yönde etki edecektir.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
enistemde otomatigi var 3. sefer motoru actilar arabanin komple pistoller yatak falanda degisti taslanmaya gitti geldi her seyi denediler ama araba hala sıkışıyor yag yakiyor çok ilginc bi araba ustalar denemedik bi sey birakmadiEkli dosyayı görüntüle 6184 Benim de mesajım bulunsun.
Bugün boya koruma yaptırdım, şansıma yağmur yağdı. Ama arabanın yanına geldiğimde gördüğüm görüntü ciddi anlamda memnun etti beni:Şu an hemen herkesin arabası bakım istiyor kaporta olarak, kıştan çıktık ve bu kış ülke genelinde sertti ve kaportalar yıprandı, cila istiyor makinalar
Enteresan talihsizlik olmuş biraz. Motor narin biraz devir çevirmemek lazım.enistemde otomatigi var 3. sefer motoru actilar arabanin komple pistoller yatak falanda degisti taslanmaya gitti geldi her seyi denediler ama araba hala sıkışıyor yag yakiyor çok ilginc bi araba ustalar denemedik bi sey birakmadi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba benim cok hosuma gitti aslında deri koltuklu falan bide o ayni bembeyaz.Cok temiz duruyor ama işte şans önemli ikinci eldeEnteresan talihsizlik olmuş biraz. Motor narin biraz devir çevirmemek lazım.