Araba satılalı yıl oldu yav
Biliyorum fotoğraf için konuşuyorum abi , unutur muyum hiç koca taunusu yapma yahu
Araba satılalı yıl oldu yav
Zaman nede hızlı geçti abi ya ben hala 2016da kalmış gibiyimSeneyi devriye oldu mu ya
helvasını yiyemedik ? @alfhonsoSeneyi devriye oldu mu ya
Teşekkür ederim. Kullanması da ayrı keyifliÇoook seviyorum ondan galiba Tipi, sesi, gidişi, yol tutuşu falan her şeyiyle çok tatlı çok güzel bir araba
Teşekkür ederim. Tepretoğulların'da gördüğünüz araç benimki. Siyah olarak Türkiye'de tek bu araç var.Tek kelimeyle nefis. Renault Sport'ları oldukça beğenirim ve sizin otomoblinizde rengiyle ve geri kalan her detayıyla tabir caizsse beni titretti. Bu araç mıydı net hatırlamıyorum ama Clio V6 direksiyonu olan aynı bu renk rs vardı, tepretoğulları bakımlıydı. arada o araç bu araç mı ?
Supersprint komple eksoz vardı diye hatırlıyorum, sesini de duymak isterizTeşekkür ederim. Kullanması da ayrı keyifli
Teşekkür ederim. Tepretoğulların'da gördüğünüz araç benimki. Siyah olarak Türkiye'de tek bu araç var.
Oda doğru var Arabayı teslim alınca video çeker koyarımSupersprint komple eksoz vardı diye hatırlıyorum, sesini de duymak isteriz
Bomboşline moduna giriş yaptık
Ben de unoya 4 tane lastik bağışı alayım 2012 lastiklerim var2 lastik bağışı alınır
Ben de unoya 4 tane lastik bağışı alayım 2012 lastiklerim var
Arabaya inince bakayım valla ahshsjsjf haftası aklımda değilBenimde 2012 sanırım hafta kapıştıralım 11. hafta2012 yada 2011 sen seç
Yandaki araç değişti, roller değişti.
Deve-Cüce
Ekli dosyayı görüntüle 31378
Boyutlar
G63 AMG: Uzunluk 4763 mm, genişlik 1855 mm, yükseklik 1938 mm.
Vitara: Uzunluk 4175 mm, genişlik 1775 mm, yükseklik 1610 mm.
abi 70 lik araba arıyordun arkadaki getz geçen sanderodaki gibi spoiler mıBi tanede abime aldırdım ecosportEkli dosyayı görüntüle 31467