Ooo hayırlı olsun.Renk seçme zorluğu olmasın diye 3 renkten de alınmışEkli dosyayı görüntüle 31530 Hep evrenden işaret bunlar.
Ooo hayırlı olsun.Renk seçme zorluğu olmasın diye 3 renkten de alınmışEkli dosyayı görüntüle 31530 Hep evrenden işaret bunlar.
Bir gece ansızın şayin alıp Malatya’ya gelebilirim, hazırlıklı ol abiEkli dosyayı görüntüle 31530 Hep evrenden işaret bunlar.
Merhaba foruma hoşgeldiniz 406 oldukça sevdiğim bir araba dır yalnız benim gözüme çarpan bir sorun var o da sis farları umarım foto çekimi için açmışsınızdır çünkü trafikte kullanıyorsanız diğer sürücülere aşırı rahatsızlık verdiğinizi belirtmek isterim şahsen ben çok rahatsız oluyorumEkli dosyayı görüntüle 31819Ekli dosyayı görüntüle 31821Ekli dosyayı görüntüle 31823Ekli dosyayı görüntüle 31824
Yorumlarınızı bekliyorum Peugeot 406 bizim memlekette oldukça popüler ve beğeniliyor, acaba sizlerin görüşü nedir?
Öncelikle hoşbulduk, sisli havalar dışında kullanmıyorum sis farını, böyle fotoğraf çekimlerinde daha hoş göründüğünü düşündüğüm için açıyorum bazen. Normal şartlarda olması gerektiği gibi kısa farları kullanıyorum, ben de sizinle aynı fikirdeyim sis farıyla gezen insanları gördüğümde haklarında pek iyi şeyler düşünmüyorum. Bahsettiğiniz kitleyi anlayabiliyorum.Merhaba foruma hoşgeldiniz 406 oldukça sevdiğim bir araba dır yalnız benim gözüme çarpan bir sorun var o da sis farları umarım foto çekimi için açmışsınızdır çünkü trafikte kullanıyorsanız diğer sürücülere aşırı rahatsızlık verdiğinizi belirtmek isterim şahsen ben çok rahatsız oluyorum
İkiside çok hırçın, ortalık karışacak