Öylesine açı denerken çekeyim demiştim ütopik özenilmemiş ve çok kaliteli olmasa da hoş geldi bi an gözüme, sağda uçan toz tanesi hariç
Not: Emojili koku temsili değil, normalde pek sevmem bu tarz kokuları da kokusu çok hoş geldi öyle astım duruyor
Direksiyonu değiştirmeliler dış tasarıma göre çok kaba.Dışı seni yakar içi beni yakar, nam-i diğer Doblo direksiyonlu Giuletta
Aslında, bence fena değil. Dijital hız göstergesi ve ortada ekran beğenmiyorum, alırken özellikle ekransiz tercih ettim. Geri görüş kamerası dışında gereksiz buluyorum ekranı. Bu radyo tasarımı da 70 yıl önceki Giuletta'ya ithafen zaten
Ekli dosyayı görüntüle 32873
Ekli dosyayı görüntüle 32871
Direksiyonu değiştirmeliler dış tasarıma göre çok kaba.
Direksiyonu değiştirmeliler dış tasarıma göre çok kaba.
araba komple değişmeli, eskidi artık....
Aslında direksiyon değişti, çok ufak bir makyaj gördükten sonra
Araba komple değişmeli derken komple üretimi durdu. Giulietta olmayacak artık C HB sınıfına da elveda ediyor Alfa. Stelvio ve Giulia var. C SUV olarak Tonale gelecek
Stelvio da on numara be.Olsa da binsek.Aslında direksiyon değişti, çok ufak bir makyaj gördükten sonra
Araba komple değişmeli derken komple üretimi durdu. Giulietta olmayacak artık C HB sınıfına da elveda ediyor Alfa. Stelvio ve Giulia var. C SUV olarak Tonale gelecek
Amirim alın içeri sokağa çıkma yasağında araç çıkarıp bir de foto atıyorlar, karda da kaymışlardır.topla kaç tl etti tamam