Dirty-Motion Since 29 Ekim 2020... Yıkayacağım yıkayacağım da hafta sonu yasak var, onun harici de araba gün içinde babamda şu ara uyuşamıyoruz bir türlü
Mito kapağı bulamadım bulsam alacaktımda maalesef orijinal egea kapağı var duruyor bende ama teneke spec biniyorumFiat için Uyumlu Jant Kapağı 15 inc Kırılmaz Esnek 339
Fiat için Uyumlu Jant Kapağı 15 inc Kırılmaz Esnek 339 otoaksesuaroutlet.com'da kampanyalı fiyat fırsatını kaçırma.www.otoaksesuaroutlet.com
Nasıl olur? Logo değişse yakışabilir sanki. Alfa'ya da baktım da güzel bir kapak yok.
Tasarım ne güzelmiş, maşallah diyim ben peşin peşin.
1.8 mi oluyordu bunlar?Lantis diye geçenler? Güle güle kullanınız, kazasız belasız şekilde, merak ettiğim araçlardan birisi.Selamlar herkese ilk aracım 1. Ayı dolmak üzere .
benim aracım 1.8 125 beygir olanı birde 95 beygir 1.6 olanlar var birde sanırım Türkiyede birt ane var ancak 2.0 v6 lar var. Teşekkür ederim düşük km kovalıyordum buldum bitane kaçırmadım1.8 mi oluyordu bunlar?Lantis diye geçenler? Güle güle kullanınız, kazasız belasız şekilde, merak ettiğim araçlardan birisi.