Geçen rüyamda senin arabayı kullanıyodum ya asfalt etap gibi bir yerde, bu ne güzelmiş en ucuzundan bi arkadan itiş alıp kullansam mı diyordum.Yollar tuz tuz.
Ekli dosyayı görüntüle 33575
Altını yıkamak için açık otomat bulup kendim yıkayamadım, rahat da duramadım araba böyle durunca.Yarın Golf’e piyango çıktı artık bir daha giremem tuza-buza
Ekli dosyayı görüntüle 33576
Benim 98 mondeo'nun da anahtarı buna benziyorduYedek anahtarlar.
ford sana yazıklar olsun. 2 km düşük hızla viraj alsaydın da bunu bize yapmasaydın keşkeEkli dosyayı görüntüle 33642
Yeni modellerinde çivi anahtar modasını kapatmışlar anlaşılan. 1980 ortalarından bu yana neredeyse tüm Avrupa Ford'lar birbirini kitler ama açamaz.Yedek anahtarlar.
ford sana yazıklar olsun. 2 km düşük hızla viraj alsaydın da bunu bize yapmasaydın keşkeEkli dosyayı görüntüle 33642
bzim 2013 kuga daSilecekleri böyle açılan arabaları seviyorum küçük bir ayrıntı ama Ford Focus'un da böyleydi sanırım
evet abi urfadayızHocam Şanlıurfa'da mı yaşıyorsunuz? Benim de ailem orda fakat ben İzmir'deyim. Ayda 1 iki ayda bir gidiyorum ama.
Memnun oldum. Memlektimden birilerini forumda görmek sevindirdi. Ben de orda doğdum büyüdüm. Neyse konuyu dağıtmayayım.evet abi urfadayız