Teşekkür ederim. Babam en kötü üniversite bitene kadar kullanmam için aldı belki sonra satıp ev alırım hayırlısı.Güzel denk gelmiş, kazasız belasız kullanın tekrar Bu araçtan kullanım keyfi dışında çok kar edeceğinizi de düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Babam en kötü üniversite bitene kadar kullanmam için aldı belki sonra satıp ev alırım hayırlısı.Güzel denk gelmiş, kazasız belasız kullanın tekrar Bu araçtan kullanım keyfi dışında çok kar edeceğinizi de düşünüyorum.
Hayirli olsun. Plaka kisinin ustune tamamen gecmedigi icin yani her araba degisiminde yine para verildigi icin yapmamistim benEvet özel plaka. Ödeme gerekti ama tam rakamını bilmiyorum. Plaka sürpriz oldu zaten benim için.
Visia donanim severiz
Kaç tane plakam gitti öyle araç üstünde.. tutmakla uğraşmıyım dedim mtz 35 , mtz 60 mtz 34 gitti , işin kötüsü araçları görenler ben sanıyorHayirli olsun. Plaka kisinin ustune tamamen gecmedigi icin yani her araba degisiminde yine para verildigi icin yapmamistim ben
Bir bakışta anlıyorsunuz ben henüz bilmiyorum daha 2 - 3 gündür bendeVisia donanim severiz
Ust tavan rayi yoksa visia donanim oyle solimBir bakışta anlıyorsunuz ben henüz bilmiyorum daha 2 - 3 gündür bende
Teşekkür ederim.Hayirli olsun. Plaka kisinin ustune tamamen gecmedigi icin yani her araba degisiminde yine para verildigi icin yapmamistim ben
Ekli dosyayı görüntüle 34606Ekli dosyayı görüntüle 34607Ekli dosyayı görüntüle 34608
Sonunda güzel bir pasta uygulaması ve sonrasında seramik kaplama yaptırdım. seramik kaplama olayları çok inandırıcı gelmiyor bana ama bir kere deneyelim dedim
şuanlık sonuç harika gözüküyor, bakalım kalıcılığı nasıl olucak