Yine dağ bayır gezip, arabanın üstünde eksik olan tek kir olan çamur lekesini de tamamlamış olduk Ufak bir göl"cük"ten ön ızgaraya kadar sıçrata sıçrata geçtik
Ekli dosyayı görüntüle 33843
Mercedes m281 motorlu karpatların maradonası 0.9 L (898 cc) (M281 E09 LA)
Hayırlı Olsun, güzel günlerde inşallahEkli dosyayı görüntüle 34545
Bugün teslim aldım aracı. İlk izlenimim yıllardır 1.6 TDI kullanıcısı olarak 1.0 eTSI inanılmaz sessiz mild-hybrid'de harika çalışıyor 40 km/h saat hız altında frene bassanız bile motoru çalıştırmıyor bazen elektrikli araç kullanıyor hissi alıyorsunuz.
Allah razı olsun teşekkür ederim.Hayırlı Olsun, güzel günlerde inşallah
e-Golf Jantlarınızın boyutu kaç acaba ? Araba büyük olduğundan biraz küçük geldi sanırım.Bu ara pandemiden dolayı genelde fotoğraflar garajdan yandaki de şarjını olan bir tam elektrikli e-Golf.
Ekli dosyayı görüntüle 34344
Ekli dosyayı görüntüle 34545
Bugün teslim aldım aracı. İlk izlenimim yıllardır 1.6 TDI kullanıcısı olarak 1.0 eTSI inanılmaz sessiz mild-hybrid'de harika çalışıyor 40 km/h saat hız altında frene bassanız bile motoru çalıştırmıyor bazen elektrikli araç kullanıyor hissi alıyorsunuz.
e-Golf Jantlarınızın boyutu kaç acaba ? Araba büyük olduğundan biraz küçük geldi sanırım.
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun çok güzel renk almışsınız
Çok teşekkür ederim.
Evet özel plaka. Ödeme gerekti ama tam rakamını bilmiyorum. Plaka sürpriz oldu zaten benim için.Rica ederim, en güzel fotoğraflar teslim anındakiler oluyor, heyecanlı anlar Bu arada yeni dikkatimi çekti plaka özel sanırım Ödeme yapmak gerekti mi plaka için?
Evet özel plaka. Ödeme gerekti ama tam rakamını bilmiyorum. Plaka sürpriz oldu zaten benim için.