Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hem kapalı garaja sahip olmanız hemde evin 2. aracı olmasından dolayı çok güzel bir tercih olmuş Bende geçen bir çılgınlık yapıp yaklaşık 70 gündür yıkatmadığım Connect'i yıkattım
Şöyle bir BlueGT yakışır
Siyahla Gri ve Beyaz'ın kontrastı güzel oluyor bence Bir de bir tane vardı, nasip olmadı ondan içimde kaldı Polo dendiği zaman hep Gri geliyor gözümün önüneİyi de niye gri be kardeşim İnşallah diyelim yine de
Şu an alabileceğim tek Polo motorları 1.4 atmosferik LPG'li veya 1.6 TDI olur, BlueGT 150 beygir TSI, ben ayağıma hakim olamam, o da sen hakim olamıyorsan ben de yakıta hakim olmuyorum der yakıt masrafıyla başımız belaya girerŞöyle bir BlueGT yakışır
Ford Hastanesi iyiymiş içerde beyaz önlüklü ,crocs terlikli ustalar , motor indirirken terleyen ustanın terini silen boneli çıraklar aklımda canlandıbu yaz tatilden kalan. fotoğraf makinesi kamerası ile telefon kamerası arasında çok fark varmış.
Ekli dosyayı görüntüle 37257
hahah eyvallah. biz aldığımızda takılıydı o ortamı bilmiyoruz maalesefFord Hastanesi iyiymiş içerde beyaz önlüklü ,crocs terlikli ustalar , motor indirirken terleyen ustanın terini silen boneli çıraklar aklımda canlandı
Yeni kasa Cee'd alacakken ve hatta tam yola çıkacakken satıcısı yamuk yapmıştı, ben de gittim Qashqai aldım 1.4 T-gdi zaten hiç yok piyasada. Hâlâ içimde uktedir, sınıfının değer görmeyen araçlarından.