Gündüz ledi olarak yaptık hocam. Aynı zamanda sinyal bağlantısı da var sinyal açınca beyazlar sönüp turuncu sinyaller yanıyor. Yine de teşekkür ederimSislerdeki led haric bayildim gule gule kullanin
Gündüz ledi olarak yaptık hocam. Aynı zamanda sinyal bağlantısı da var sinyal açınca beyazlar sönüp turuncu sinyaller yanıyor. Yine de teşekkür ederimSislerdeki led haric bayildim gule gule kullanin
vay hocam komşuyuz sanırım ben de yenimahalle'de oturuyorum yandaki bp'de çok sık araba yıkarım. eğer oralarda görürsem gelirim yanına sierra candır )Geliyor gelmekte olan, haydi bismillah.
İnşallah bir aksilik olmadan sağ salim pisti tamamlar geliriz, süre iddiam yok sadece herhangi bir aksilik yaşamadan MX-5 lere yakın süreler alabilirsem kendimi şanslı sayacağım zaten diğer araçlar E92 M3 lerden tutun da Evo X lara Giulia lara kadar değişiyor
Ekli dosyayı görüntüle 36959
Ekli dosyayı görüntüle 36960
Tabiki tercih sizin. Ama sislerin ondeki arabanin gozunu inanilmaz aldigini es gecmeyin ustelik ledGündüz ledi olarak yaptık hocam. Aynı zamanda sinyal bağlantısı da var sinyal açınca beyazlar sönüp turuncu sinyaller yanıyor. Yine de teşekkür ederim
Led derken o bildiğimiz far ledlerinden değil hocam küçük LED’ler varya onlardan. Devrelerde fln kullanılan.Tabiki tercih sizin. Ama sislerin ondeki arabanin gozunu inanilmaz aldigini es gecmeyin ustelik led
Sisleri gündüz led'i olarak kullandığınızda muayeneden geçebiliyor mu?Gündüz ledi olarak yaptık hocam. Aynı zamanda sinyal bağlantısı da var sinyal açınca beyazlar sönüp turuncu sinyaller yanıyor. Yine de teşekkür ederim
Denemedim hocam muayene yıl sonundaSisleri gündüz led'i olarak kullandığınızda muayeneden geçebiliyor mu?
Bu renk gidiyor Fiesta'ya.Ekli dosyayı görüntüle 37052
plakayı neden kapattım bilmiyorum. birçok yerde kapatan oluyor diye öyle yaptım
Yalnız 25 yıllık dolu Uno'nun tasarımı hala hoşuma gidiyor. Şakasız.
Hangisinin iyi olduğunu tartışmaya gerek yok