Jeremy'nin babannesi kaş... neyseAbi Jeremy Clarkson ne eleştirmişti bu modeli ya aklıma geldi
Öğle arası tatilinde öylesine tasarlanmış gibi ağır ifadeler kullanmıştı özellikle de aynasının tasarımına takmıştı
Jeremy'nin babannesi kaş... neyseAbi Jeremy Clarkson ne eleştirmişti bu modeli ya aklıma geldi
Öğle arası tatilinde öylesine tasarlanmış gibi ağır ifadeler kullanmıştı özellikle de aynasının tasarımına takmıştı
Ya ya ne demezsinBeyaz güvercinmiş ya la bu
maşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinmaşallahı eksik etmeyin. nazar keser
maalesef pek erken girmiyor, asfaltta lift-off oversteer a falan müsade ediyor ama karda biraz keyfimi baltaladı.maşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
hocam esp kapanıyor muydu bu araçlarda
yakın arkadaşımda 1.5 tdci Fiesta var asla tahammül edemiyorum ESP ye sizin makyajsız kasanız da kapanıyordu sizin kasayla birlikte kapanmıyor, ama red versiyonunda kapanmasını bekliyordum, araştırdınız mı bir oluru filan yok mu? çünkü Fiestaların şasesi çok dengeli ESP ye ihtiyaçları yok kimaalesef pek erken girmiyor, asfaltta lift-off oversteer a falan müsade ediyor ama karda biraz keyfimi baltaladı.
ST'de kapanırken bunda kapanmaması fordun ayıbı...
maşallah rengi pek güzelmiş
Boyutlar için kusura bakmayın küçültemedim
1.6 kullanmıştım daha önceden. onda esp benimkine göre daha çok müdahele ediyordu. kuru yolda nadir müdahele ediyor, keşke tam kapansa dediğim an sayılıdır. o yüzden de araştırmadım açıkçası.yakın arkadaşımda 1.5 tdci Fiesta var asla tahammül edemiyorum ESP ye sizin makyajsız kasanız da kapanıyordu sizin kasayla birlikte kapanmıyor, ama red versiyonunda kapanmasını bekliyordum, araştırdınız mı bir oluru filan yok mu? çünkü Fiestaların şasesi çok dengeli ESP ye ihtiyaçları yok ki
Sağol motor reis.maşallah rengi pek güzelmiş
1.6 kullanmıştım daha önceden. onda esp benimkine göre daha çok müdahele ediyordu. kuru yolda nadir müdahele ediyor, keşke tam kapansa dediğim an sayılıdır. o yüzden de araştırmadım açıkçası.
Ama dün kara girip eve dönünce sigortalardan falan sökülmez mi acaba diye aklıma gelmedi değil