Kartepe vayyy
Bu araba daha ne yollar gidecekte, işte durum musait degil..
Kartepe vayyy
turanza kanka ön arka yapmak içinHaaa hani su lastigi ... Neyse.
Tuttugun direksiyonu senin ulanturanza kanka ön arka yapmak için
Benim araç yanlamıyo ama 60 kişi binebiliyoz . Anneanne ve buyukbabamda da vag var. Anneannede Q3 büyükbabamda 1.8T CC.Vag vag vag vaaaaag diye oterken bi anda saygi durusuna durdum. Su 1 serilerine bayiliyorum ya. Senin arac yanliyor mu bu arada? [emoji23]
Sana da bi Clubsport gelsin ya. Arada beni de alirsin he, fena mi olur? Co-pilotun olurum. Green Hell'e cikar toz icinde birakiriz, hiiii?Benim araç yanlamıyo ama 60 kişi binebiliyoz . Anneanne ve buyukbabamda da vag var. Anneannede Q3 büyükbabamda 1.8T CC.
Ah nerede vah nerede . Pederin Passat ay sonu gidici. Yerine R-Line Passat gelecek 1.4 150 onla yetincez artık. Gerçi ne kadar yürürse. Bu arada evden araba falan kaçırmıyom ha yanlış anlaşılmasın.Sana da bi Clubsport gelsin ya. Arada beni de alirsin he, fena mi olur? Co-pilotun olurum. Green Hell'e cikar toz icinde birakiriz, hiiii?
R-Line Passat'la yetinmek. O da guzel yaAh nerede vah nerede . Pederin Passat ay sonu gidici. Yerine R-Line Passat gelecek 1.4 150 onla yetincez artık. Gerçi ne kadar yürürse. Bu arada evden araba falan kaçırmıyom ha yanlış anlaşılmasın.
Panpa yürümüyor ki . Olacak bi tane 240 TDI 4Motion yada 280 TSI 4Motion sen gör o zaman.R-Line Passat'la yetinmek. O da guzel ya
Vay bee benzin 4.47'ymiş
Yalnııız, bu ince makyajlı. 94-96 model filan mı?Kimse çekemese de İNADINA VAG! Evet beyler bu da dedemin Passat görünümlü Jetta S 1.6ie
(Edit: Kardan dolayı tam seçememiş olabilirsiniz Doğuş'a gittiğimizde bir tek beyaz vardı ondan böyle aldık)