Değişim güzel
Yok yok soğukta gazlamıyorum da, araba 1 saattir falan çalışıyordu yazılımlı 0-100 videosunda, düşük devir kullandığım sürece gece yol da boş olunca haliyle 60 dereceyi geçmiyordu, ben de yolu boş bulmuşken deneyeyim dedim üst kapakta conta kaynaklı hafif bi yağ kaçağımız var onun dışı bi sıkıntı yok ona dikkat edicem1.4 PD güzel motordur kolay kolay bir şey olmaz hayırlı olsun Yalnız yazılımdan sonra yağ kaçakları eğer varsa daha fazla dikkat etmeni ve soğuk motorda gazlamamanı öneririm.
Son zamanlarda bu tarz ilginç rakamlar duymaya başladık.Merak ettiğim şey,ne gibi ekstra bir gider kalemi olabilir ki dış yıkama 100 TL olsun.Yani ana gider kalemi su, elektrik ve işçi maaşı.Bana kar marjı çok yüksek gibi geliyor.Geçenlerde yine yazmıştım.Aracımda kuş pisliği olduğu için bir haftada 2 defa götürdüm.Dışına sadece su tuttular.Birinde 20 TL aldı, diğerinde sabah erken saatti, siftah için birşey ver dedi mesela.Yani bu fiyat farkı anormal bence.Yıkamacılara da zam gelmiş, sadece dış 100tl olmuş
Benim kendi tahminim asgarî ucret zammından dolayı yapıldığı oldu. Ne yazık ki eskisehirde çoğu yıkamacı bu fiyatlara çıktı artık. Jetonla kendim yikayayim desem de jeton basina 10 lira oldu yakınımda çoğu yer.Son zamanlarda bu tarz ilginç rakamlar duymaya başladık.Merak ettiğim şey,ne gibi ekstra bir gider kalemi olabilir ki dış yıkama 100 TL olsun.Yani ana gider kalemi su, elektrik ve işçi maaşı.Bana kar marjı çok yüksek gibi geliyor.Geçenlerde yine yazmıştım.Aracımda kuş pisliği olduğu için bir haftada 2 defa götürdüm.Dışına sadece su tuttular.Birinde 20 TL aldı, diğerinde sabah erken saatti, siftah için birşey ver dedi mesela.Yani bu fiyat farkı anormal bence.
Aynı tenekelerden bende de var Doğaner, göbekleri nerden aldın ben de Golf'e takabilirim bulursam.winter beater
Ekli dosyayı görüntüle 41256
facebookta birisi satıyordu, gönderiyorum numarasını, elinde olmalı.Aynı tenekelerden bende de var Doğaner, göbekleri nerden aldın ben de Golf'e takabilirim bulursam.