Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaylanın hakkını verdik. Arıları Bayburta taşıdık. Akşam 22.30 da yola çıkıp arıları bırakıp sabaha karşı 5 te Trabzon a vardık. Maalesef yedek şoför diye yanıma aldıklarım horul horul çektiler tüm gece.
Köyde hem bi gölgelik yapsın hemde az biraz belki aksiyon olur diye arabayı deniz kenarına indirdim. Amcanın biri gelip niye oraya girdin dedi. Derdimi anlattım. İzin aldınmı diye sordu. Kimden deyince buraya girmek yasak dedi. Bu kez neden diye sordum bi kilitlenip kaldı sonra güldü. Millet arabayı görüp sokuyor sonra çıkamıyor bizi uğraştırıyorlar dedi. Bende yabancı olmadığımı kimseler yok diye girdiğimi söyledim. Meğer oda beni tanırmış ama çıkaramamış vs. Bi keyif yapayım dedim. Sonra batacaksın ya çıkamazsan filan dedi, çıkarım ben dedim. Bak gidecem şimdi çıkamazsan yardım edecek kimse yok vs deyince dedim burda durmamdan rahatsız çıkayım dedim. Haliyle hiç eşelenmeden rahatça çıkınca dedim; şimdi geri inebilirmiyim diye amca güldü Bizim keyif kaldı başka zamana. Şu anda yağmur yağıyor.