Bizde de bi alt kasası var 65 lik. Harbiden az yakıyor ne kadar saçma kullanırsan kullan fena da gitmiyor. Ölümüne yol tutmuyor ama olsunEkli dosyayı görüntüle 10319 Öğrenci arabası az yakar az kaçar
Bizde de bi alt kasası var 65 lik. Harbiden az yakıyor ne kadar saçma kullanırsan kullan fena da gitmiyor. Ölümüne yol tutmuyor ama olsunEkli dosyayı görüntüle 10319 Öğrenci arabası az yakar az kaçar
Aynen aynen, ses baya iyi, tek artısı hattaOlsun bildiğim kadarıyla 3 silindir sesi güzeldir o motorun
Başka yerden paylaşayım:Fotoğraf gözükmüyor bende sıkıntı ney olabilir
Çok güzel araba yahu, hayırlı olsun güle güle binin, tercihinizi sevdim ne yalan söyleyim, ben de olsam ben de 2 alırdım. Ankara'da görürsem korna çakarım aldım plakayı.Aynen aynen, ses baya iyi, tek artısı hatta
Başka yerden paylaşayım:
Teşekkürler, @İstanbulluu bir de hesap makinesi kalitesi olmasa, o gün keşke foto makinesini yanıma alsaydım.Bilemiyorsunki işte.Kadraj ve mekan. Çok orjinal bir çalışma olmuş..
Ahah eyvallah hocam, daha iyisi sizlerin olsun
burası neresi ya.buarada bende ankaradayım görürsem kornamı öttürürüm
@tyln burası Çubuk istikametinde yeni yapılan bir yol burası kuş ötmez kervan geçmez bir yer ama haftanın 4 günü bu yöne gidiyorum.Görürsem ben de kornamı öttürürüm.burası neresi ya.buarada bende ankaradayım görürsem kornamı öttürürüm
Teşekkürler @fatih yavuz elinize sağlık ben de beğendim.hocam manzara benimde hoşuma gitti o yüzden photoshop'tan raw işleme yaptım biraz hoşunuza gider umarım..
Ekli dosyayı görüntüle 10352
Oooo 131 ŞahinFoto değilde detay diyelim. İlk kez tek başıma kullandığım araçtır aynı zamanda.
Ekli dosyayı görüntüle 10353
arada 100km varmış ya elvankentteyim bende@tyln burası Çubuk istikametinde yeni yapılan bir yol burası kuş ötmez kervan geçmez bir yer ama haftanın 4 günü bu yöne gidiyorum.Görürsem ben de kornamı öttürürüm.
bian dedimki bartında bu yapıt neara yapıldı
Bir tanede aile arabasını paylaşayım,belçika brükselde 74 plaka