şöyle bir hayaller hayatlar şeklinde foto atayım..
gamzelerUzun zamandır foto eklemiyorum, çok özenerek olmasa da atayım Sondaki de gün sonunda yağmurlu havada biraz hakkını verip yerine bıraktığımda çektim, böyle kirlendiği zaman hoşuma gidiyor
Evet 2 tane var kapımızdagamzeler
ön taraf kırılmışUzun zamandır foto eklemiyorum, çok özenerek olmasa da atayım Sondaki de gün sonunda yağmurlu havada biraz hakkını verip yerine bıraktığımda çektim, böyle kirlendiği zaman hoşuma gidiyor
Satmak mı pişmanlık almış olmak mı
Satmak.Satmak mı pişmanlık almış olmak mı
Bayağı güzel görünüyor
Bayağı güzel görünüyor
Sen de mi sattın @AYUU yapma yanarız.Var mı ufukta başka bir şeyler?Ekli dosyayı görüntüle 10880
Bi bu fotosu kaldı beee
Kusur bulmada ve insanı soğutmada çok iyisin Olacak ufak tefek şeyler çok da abartmamak lazımön taraf kırılmış
Eyvallah @Halkacı temizdi kendileri, şimdi ise LPG'li ve Double Teyp'li.Parayı veren düdüğü çalıyor, neyse alan hayrını görmüştür illaki.
Sen de mi sattın @AYUU yapma yanarız.Var mı ufukta başka bir şeyler?
Ben taa haziranda sattım sattıktan sonra pişman oldum şuan arabasızım babam yanaşmıyor pek
Eyvallah @Halkacı temizdi kendileri, şimdi ise LPG'li ve Double Teyp'li.Parayı veren düdüğü çalıyor, neyse alan hayrını görmüştür illaki.
Sen de mi sattın @AYUU yapma yanarız.Var mı ufukta başka bir şeyler?
Sormayın zor da olsa benzinde gayet keyifli 1.5 sene bindik sonrasında aracı sattığımız kişiyle trafikte karşılaştık hal vaziyet öyleydi.eyvahlar olsun lpg den sonrasini okumadim
Ben taa haziranda sattım sattıktan sonra pişman oldum şuan arabasızım babam yanaşmıyor pek
Bebekler bebegi E36 sattik son hali air’li, lpg’li mavi jantli falandi acinizi anliyorumSormayın zor da olsa benzinde gayet keyifli 1.5 sene bindik sonrasında aracı sattığımız kişiyle trafikte karşılaştık hal vaziyet öyleydi.