Kesinlikle çok güzel makine. Benim de kısa süreliğine de olsa binme fırsatım olmuştu. Durumum olsa 225 hp'lik versiyonunu alıp devam ederdim.Pejo son senelerin en iyi premium olmayan markası olmaya başladı benim nazarımda. Yaklaşık 2bin km kullandım 508 ve çok başarılı bir araç
Ekli dosyayı görüntüle 44613
Pejo son senelerin en iyi premium olmayan markası olmaya başladı benim nazarımda. Yaklaşık 2bin km kullandım 508 ve çok başarılı bir araç
Ekli dosyayı görüntüle 44613
Evet o ergonomi problemi devam ediyor doğal olarak. Daha önce ben de çokça 3008 kullandım. Ben aslında uzun boyluların daha rahat edeceğini düşünüyorum ama tersini söyleyen de çok. Direksiyonu kendimi çok rahatsız etmeden en alta alsam da ekranın altını perdeliyordu hala.Hocam i cocpit görüşü nasıldı ? Ben 208 ve 3008 deneyimlemiştim ancak her ikisinde de ideal sürüş pozisyonumda kadranların yarısını göremiyordum acayip sinir etmişti.Onun haricinde 508 özelinde tasarım,motorlar ve teknolojiler harika gerçekten.
İ-cockpit şu an en sevdiğim tasarım.Merak ettiğim şey direksiyon simidinin üst perdeleyen kısmı kesik tasarlansa nasıl olurdu acaba? O üst kısım içe oval veya V şeklinde kavisli yapılabilir gibi geliyor bana.Evet o ergonomi problemi devam ediyor doğal olarak. Daha önce ben de çokça 3008 kullandım. Ben aslında uzun boyluların daha rahat edeceğini düşünüyorum ama tersini söyleyen de çok. Direksiyonu kendimi çok rahatsız etmeden en alta alsam da ekranın altını perdeliyordu hala.
aşağı yukarı göz hizam böyleydi;
Ekli dosyayı görüntüle 44614
Bende 208 ve 2008 de direksiyon görüşü engelliyor,Evet o ergonomi problemi devam ediyor doğal olarak. Daha önce ben de çokça 3008 kullandım. Ben aslında uzun boyluların daha rahat edeceğini düşünüyorum ama tersini söyleyen de çok. Direksiyonu kendimi çok rahatsız etmeden en alta alsam da ekranın altını perdeliyordu hala.
aşağı yukarı göz hizam böyleydi;
Ekli dosyayı görüntüle 44614
Hayırlı olsun abi bu halttan ben de yemek istiyorum ilerleyen zamanlarda Mutlaka konusunu aç aşama aşama takip edelim.Ekli dosyayı görüntüle 44668 ben bir halt yedim
Canını yediğim yaEkli dosyayı görüntüle 44668 ben bir halt yedim
Diğer VAG’ı görünce Aras Dinçer’e hak vermedim değilEkli dosyayı görüntüle 44681
Instada Aras Dinçer’in “Vagçı sığırlar” storylerine konu olmamak için kutulara nizami bir şekilde parketmeye gayret ettiğim doğrudur