aynısını biz de yaşıyoruz maalesef, arabayı akşam yıkıyoruz sabah yine toz içinde. Mâlum fabrika servisi çekiyoruz yolları hep toz toprak
CHR'ta kullandığınız Pirelli Scorpion Verde All Season Plus İzmir şartlarında özellikle yazın hızlı erimiyor mu? Aynı lastiği Freelander V6 araçta kullanıyoruz, merak ettim açıkçası.Evin iki samurayı
Eriyor. Eridi. Yanlış bir tercihti 2 yazdan sonra yaz performansı berbattırCHR'ta kullandığınız Pirelli Scorpion Verde All Season Plus İzmir şartlarında özellikle yazın hızlı erimiyor mu? Aynı lastiği Freelander V6 araçta kullanıyoruz, merak ettim açıkçası.
Bzim 4. yazımız olucak bu yaz ama araç gideceği için olmaz herhalde. Biz toplam 30k km yapmamıza rağmen çok erimedi ama sürekli 4x4 olan bir araç ve manevra kabiliyeti kötü olduğundan önde takılı olan lastikler biraz fazla eridi. Dediğiniz gibi yaz performansı kötü ama kışın buz yoksa karda çok iyi.Eriyor. Eridi. Yanlış bir tercihti 2 yazdan sonra yaz performansı berbattır
Kar deneyimim olmadı. Soğuk havayı seven bir lastik bu yüzden izmir için fazla kışa yakın bir lastik benim için, harici olarak kaliteli bir lastik. 60.000 km tecrübem böyleBzim 4. yazımız olucak bu yaz ama araç gideceği için olmaz herhalde. Biz toplam 30k km yapmamıza rağmen çok erimedi ama sürekli 4x4 olan bir araç ve manevra kabiliyeti kötü olduğundan önde takılı olan lastikler biraz fazla eridi. Dediğiniz gibi yaz performansı kötü ama kışın buz yoksa karda çok iyi.