ben böyle bırakınca park çizgisini arabanın ortasına alıyo biri sıkıştırıyo beni köşeyeEkli dosyayı görüntüle 45436
Herkesten nefret ediyorum parkı
5.30 da güncel foto atayım geyik başlığına bakalım nolmuş Burası izmit oldugu icin dedigin seyin gerceklesme ihtimali %1500ben böyle bırakınca park çizgisini arabanın ortasına alıyo biri sıkıştırıyo beni köşeye
Hevesleniliyor... ERROR! Mevcut ekonomik durumunuz nedeni ile heveslenme tamamlanamadı!Konu başlığına aykırı ama olsunduEkli dosyayı görüntüle 45446
Amin amiiiiinnnHevesleniliyor... ERROR! Mevcut ekonomik durumunuz nedeni ile heveslenme tamamlanamadı!
Hocam maşAllah, Allah nazarlardan saklasın. Tekerinize taş değmesin.
Yoksa Carplay ekleme çalışmalarına mı girdiniz hocam ?
Hocam girdim ama olmuyor maalesef. Anten girişi yokmuş öğrendiğim kadarıyla. Aslında en yeni ve en büyük multimedya ünitesi Mini için. Hatta g20 bmw 3 serisi ve 2, 1serisi fln ile de aynı, bildiğim kadarıyla onların da bazılarında yok. Yani sen 2020 model BMW 3 serisi al CarPlay olmasın. Bu yüzden bazen premiumlar şu opsiyon olaylarından çok can sıkıcı oluyor. Mini pek premium sayılmasa da BMW grup alt markası o da nasiplenmişYoksa Carplay ekleme çalışmalarına mı girdiniz hocam ?
Kesinlikle katılıyorum. Bu devirde dünya paralar verip aldığımız 2020 ve sonrası üretimi araçlarda CarPlay/A.Auto olmaması çok can sıkıcı oluyor.Hocam girdim ama olmuyor maalesef. Anten girişi yokmuş öğrendiğim kadarıyla. Aslında en yeni ve en büyük multimedya ünitesi Mini için. Hatta g20 bmw 3 serisi ve 2, 1serisi fln ile de aynı, bildiğim kadarıyla onların da bazılarında yok. Yani sen 2020 model BMW 3 serisi al CarPlay olmasın. Bu yüzden bazen premiumlar şu opsiyon olaylarından çok can sıkıcı oluyor. Mini pek premium sayılmasa da BMW grup alt markası o da nasiplenmiş
1/18 kendi w205 imin aynısını aldım. Aynı renk aynı paket aynı iç döşeme.
Çok güzel denk geldi
Jantlar nokta atışı olmuş