Allah razı olsun hocam, rengi hariç süper.Ama bu renkte de geleceğe yatırım var bir şey diyemiyorum.Benzin içiyordu değil mi bu delikanlı, 316i.Garaj'da tanıtabilirsiniz hocam.Daha iyileri senin olsun dostum
Ekli dosyayı görüntüle 11967
Allah razı olsun hocam, rengi hariç süper.Ama bu renkte de geleceğe yatırım var bir şey diyemiyorum.Benzin içiyordu değil mi bu delikanlı, 316i.Garaj'da tanıtabilirsiniz hocam.Daha iyileri senin olsun dostum
3.20 i ed 1600cc 170bg aslında çok da yakmıyor şehiriçi 9-9.5Allah razı olsun hocam, rengi hariç süper.Ama bu renkte de geleceğe yatırım var bir şey diyemiyorum.Benzin içiyordu değil mi bu delikanlı, 316i.Garaj'da tanıtabilirsiniz hocam.
320i ed'leri ben de dahil merak eden çok fazla Garaj'da konu açarsanız zevkle okuruz.Bence de şehir içi 9-9,5 lt. 170 bg turbolu, bir D sedan için nispeten uygun.3.20 i ed 1600cc 170bg aslında çok da yakmıyor şehiriçi 9-9.5
Görürsem multimedya ekranını çalarmDaha iyileri senin olsun dostum
Havanın ısınmasını nasıl bekliyorsunuz diye sorayım ben deDört gözle havalarin isinmasini bekliyoruz Ekli dosyayı görüntüle 12045
Herkez ayni seyi soruyor.Havanın ısınmasını nasıl bekliyorsunuz diye sorayım ben de
Dört gözle havalarin isinmasini bekliyoruz Ekli dosyayı görüntüle 12045
Maşallah. Bu fotoğraftan sonra bu konuya kim nasıl fotoğraf atıcak bilemiyorumDört gözle havalarin isinmasini bekliyoruz Ekli dosyayı görüntüle 12045
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler hocam. Keske ulkemiz dede olsa yollarda gorsek fakat malesef ulkemizde yok. Aksilik cikmaz ise sinan bey ile sizlere bir supriz yapabiliriz.Maşallah. Bu fotoğraftan sonra bu konuya kim nasıl fotoğraf atıcak bilemiyorum
valla 3 ay istanbuldayım yazı beklemen lazımGörürsem multimedya ekranını çalarm
Süpriz olursa tadından yenmezIyi dilekleriniz icin tesekkurler hocam. Keske ulkemiz dede olsa yollarda gorsek fakat malesef ulkemizde yok. Aksilik cikmaz ise sinan bey ile sizlere bir supriz yapabiliriz.
valla 3 ay istanbuldayım yazı beklemen lazım
sahip olmak içinYağmurlu havada ıslanmamak , karlı havada üşümemek, güneşli hava terlememek için araba aldım. Hatta hava güzelse yürürüm ben. Arabayı ne maksatlar için kullanıyorsunuz sizler