Aldınız mı peki hocam?
Expertiz öncesi bir fotoğraf. Sonuç: Sağlam çıktı.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, Maşallah rengi de güzelmiş 118 mi bu arada, 1.5 3 silindirli olan mı?Polo gittikten sonra yerine MX-5 almaya kesin gözüyle bakıyordum, ta ki kullanana kadar karar değişikliğimin sonucu:
Ekli dosyayı görüntüle 12121
Çok teşekkürler, rengi olsun donanımı olsun çok içime sinen bir tercih oldu. 118 evet 3 silindirli, sesi yavru 6 tokmakHayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, Maşallah rengi de güzelmiş 118 mi bu arada, 1.5 3 silindirli olan mı?
Maşallah hayırlı uğurlu olsun @aaygen , 118i'ye yakışan bir şekilde fotoğraf olmuş çok güzel bir kare açı ve ışık çok iyi oturmuş, bunları(F20) çok seviyorum yahu umarım gereken maddi güce ulaştığımda yazılımsız temizleri kalır.(Kalmadı)Polo gittikten sonra yerine MX-5 almaya kesin gözüyle bakıyordum, ta ki kullanana kadar karar değişikliğimin sonucu:
Beni takip etme artık, bi MX-5 alacaktım sen alıyorsun diye almadım, bu nee???Polo gittikten sonra yerine MX-5 almaya kesin gözüyle bakıyordum, ta ki kullanana kadar karar değişikliğimin sonucu:
Araba sıfırdan beri sizde mi hocam ?
Şekil 1-A = Pederin araba 152.000 km ve 124 aydır bizde.Arabasına 2 yıl garanti veren markalara gelsin.Kozmetiğinden yürüyeninden alt takımından bir dirhem ödün vermeyen Babamın---> Abi ; Kardeşim ve benim ----> Takao dediğimiz arabamız
Evet galeriye bile uğramadan direk limandan teslim alındı 2007 aralıkAraba sıfırdan beri sizde mi hocam ?
Artık sat şunu sana Q2 verecem şaka bir yana maşallah kazasız belasız nice sürüşlere.
Optimusla 1 yılımız doldu 15.000 km ve bir sürü güzel anı oldu.Benden yakışıklı ; bazen kime bakıldığı belli olmuyor...
Halaa düşünüyorum...Artık sat şunu sana Q2 verecem şaka bir yana maşallah kazasız belasız nice sürüşlere.